Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Skinnfåtölj & Läderfåtölj | Stilrena fåtöljer i skinn & läder

Filtrera

1366kr
13569kr

Visa utvalda artiklar

(3)

bloomington

(2)

factory fellow

(3)

hagagruppen

(7)

in living

(1)

scandinavian choice

(3)

venture home

(6)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

22 Produkter

Du har sett alla 22 produkter

Vanliga frågor om

Varför investera i en skinnfåtölj?
Hur tar jag hand om min skinnfåtölj på bästa sätt?

En fåtölj i skinn eller läder passar in i de flesta hem då de både har ett klassiskt och modernt uttryck. En stilren möbel helt enkelt!

Skinnfåtöljer & Läderfåtöljer

Skinnfåtöljer har varit med länge i vår inredning och det är inte så konstigt. Skinnfåtöljer, eller läderfåtöljer, ger ett lyxigt intryck i vilket rum som helst och har en förmåga att passa in med de flesta stilar. Hos oss på Bygghemma hittar du ett utbud av läderfåtöljer i olika modeller, storlekar, funktioner och färger för att du ska hitta just din favorit. Om du vill ha en fåtölj med funktion finns det reclinerfåtöljer som är fällbara för optimal komfort. Söker du däremot en mindre fåtölj med en fristående fotpall finns det också här. Gillar du, eller barnen, att snurra runt i fåtöljen finns det varianter som är roterbara – praktiskt eller onödigt? Du väljer!

Oavsett om du vill använda skinnfåtöljen som en statement-möbel eller en bekväm trotjänare framför TVn så är en skinnfåtölj ett måste för dig. Den har en hög komfort med sitt mjuka och följsamma material, som även är lätt att rengöra och polera upp till sin forna glans efter några års användande. När du väljer en skinnfåtölj kan du vara säker på att den kommer hålla länge om du tar väl hand om den.