Skinnfåtölj & läderfåtölj

Filtrera

1 659 kr

8 179 kr

1659
1659
8179
8179

Visa endast kampanjartiklar

(9)

bloomington

(10)

denoord

(1)

in living

(1)

sky furniture

(4)

Endast snabbleverans

(7)

Sortera

16 Produkter

Du har sett alla 16 produkter

Soffor och fåtöljer är möbler som finns i de flesta hem. Dessa möbler bör först och främst vara praktiska och bekväma, men de får också gärna passa in i hemmets övriga inredning. En läderfåtölj, eller skinnfåtölj, är en möbel som passar i de allra flesta hem och som ger en lyxig touch till rummet. Hos oss på bygghemma.se hittar du skinnfåtöljer till bra priser och med en rad olika utseenden och praktiska funktioner. Det är en perfekt möbel - gärna också med en tillhörande fotpall för extra komfort - att slå sig ned i framför TV:n efter en lång dag på jobbet.

Varför investera i en skinnfåtölj?

Det finns många anledningar till att investera i en skinnfåtölj. Deras komfort och funktioner är en av de främsta anledningarna. Hos oss hittar du skinnfåtöljer som är snurrbara och flera av dem kommer med en tillhörande fotpall som du kan slänga upp fötterna på. Flera av modellerna har dessutom ett fällbart ryggstöd som du kan justera utefter dina preferenser. Skinnfåtöljer och -soffor är relativt enkla att rengöra. Dammsug dem först och torka vid behov av dem med en fuktig trasa - mer än så brukar inte behöva göras. Fåtöljerna finns i olika neutrala färger som alla smälter in bra i hemmets övriga möblemang, så som brunt, svart och grått. Hitta din favorit.

Köp skinnfåtöljen hos Bygghemma

Låter en skinnfåtölj som en möbel du vill ha i hemmet? Hos oss på bygghemma.se kan du köpa skinnfåtölj till bra priser och av god kvalitet. Vi erbjuder hemleverans och fri frakt, vilket gör att du bara behöver klicka hem möbeln via vår hemsida och sedan slå dig ned och vänta på att den ska komma hem till dig. Mer bekvämt än såhär blir det inte.