Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Byrå | Smart & praktisk förvaring med byråer

Filtrera

1399kr
10499kr

Visa kampanj

(2)

Visa sänkt pris

(1)

Visa enbart nyheter

(1)

38.4cm
150cm

in living

(10)

tenzo

(6)

venture home

(1)

Vit

(10)

Svart

(4)

Beige

(1)

Flerfärgad

(1)

Brun

(3)

Blå

(2)

Grön

(1)

Grå

(1)

Trä/natur

(1)

51cm
130cm

Endast snabbleverans

(12)

Sortera

17 Produkter

Du har sett alla 17 produkter

Vanliga frågor om

Byrå, förvaringsbänk eller skåp?
Vad ska jag tänka på när jag köper byrå?
Hur vet jag vilka förvaringsmöjligheter en byrå har?

En byrå är ett praktiskt sätt att förvara allt från kläder och lakan till elektronikprylar och dokument. Gör ditt hem mer funktionellt och organiserat med en byrå där du enkelt kan gömma undan allt du vill ha utom synhåll men ändå i närheten.

Att tänka på när du väljer en byrå

När du väljer ut en byrå bör du först tänka på vilken inredningsstil du är ute efter. Om du vill ha en byrå som inte sticker för mycket från inredningen bör du välja en i samma färgskala som du har i ditt hem idag. Vill du däremot satsa på något mer unikt och vill att byrån ska vara mer av en inredningsdetalj bör du satsa på något som är i kontrast med väggarna. Matcha gärna med övrig inredning, exempelvis om du har andra svarta möbler bör du även satsa på en svart byrå så det inte blir ett rörigt intryck.

Tänk genom hur stor byrå du kan ha i rummet genom att mäta upp platsen det är tänk att stå. En smal hög byrå passar bättre i ett mindre rum. Placera det gärna i en hörna i rummet med en hög växt på toppen – genom att bygga på höjden skapar du en känsla av ett större rum. I ett stort rum fungerar en låg och bred byrå bäst. Då kan du med fördel också sätta upp tavlor eller en spegel ovanför och några snygga inredningsdetaljer på toppen.

Byrå av kvalitet

Oavsett vilken färg, storlek eller design du väljer kan du alltid vara säker på att du hittar en byrå av hög kvalitet hos oss på Bygghemma. Vi har allt från små byråer som passar i hallen, till stora rejäla byråar med lådor och skåp som du kan förvara allt och lite till i. Hitta din byrå som höjer helhetsintrycket i rummet på ett snyggt och praktiskt sätt!