Byrå

Filtrera

695 kr

8 192,30 kr

695
695
8192.3
8193

andrarum

(1)

bloomington

(1)

in living

(52)

Vit

(39)

Trä/natur

(12)

Grå

(7)

Svart

(8)

Brun

(4)

Beige

(2)

Flerfärgad

(2)

Lila

(1)

Byrå

(52)

Endast snabbleverans

(27)

Sortera

54 Produkter

Byrå In Living Hampton 5 Lådor

Byrå In Living Hampton 5 Lådor

2 995 kr

Leveranstid 2-3 veckor

Byrå In Living Hampton 3 Lådor

Byrå In Living Hampton 3 Lådor

1 695 kr

Leveranstid 2-3 veckor

Byrå In Living Hampton 7 lådor

Byrå In Living Hampton 7 lådor

2 495 kr

Leveranstid 2-3 veckor

Byrå In Living Miller Marmor

Byrå In Living Miller Marmor

fr.3 495 kr

Leveranstid 2-3 veckor

Byrå In Living Miller 62 cm Marmor

Byrå In Living Miller 62 cm Marmor

fr.2 995 kr

Leveranstid 2-3 veckor

Byrå In Living Hampton 6 Lådor

Byrå In Living Hampton 6 Lådor

3 795 kr

Leveranstid 2-3 veckor

Byrå In Living Fee

Byrå In Living Fee

2 295 kr2 495:-
Du har sett 36 av 54 produkter
1 av 2

Alla vet att en praktisk och stilren byrå kan göra vilket hem som helst mer organiserat och funktionellt. Är du på jakt efter en ny, så erbjuder vi ett fint sortiment av byråer av hög kvalitet i olika storlekar och modeller.

Vad ska man tänka på när man köper byrå?

Precis som med alla möbler så är utseendet viktigt för många när man köper en ny byrå. Den ska smälta in i den övriga inredningen på ett naturligt sätt och tillföra en trevlig ton till rummet. Men till skillnad från de flesta andra möbler så bör man även tänka på funktionen när man ska köpa byrå. Eftersom att det är en förvaringsmöbel så är det viktigt att fundera på saker som hur många lådor man behöver, vilken belastning ska lådorna klara av och vilken storlek passar mina behov? Vi erbjuder byråer i olika stilar och dom är tillverkade av olika träslag och material. Höjden och bredden varierar från möbel till möbel och det är därför viktigt att mäta sitt tilltänkta utrymme. Denna möbel passar i princip alla rum i ditt hem, så varför inte kika på fler än en variant?

Hur får jag hem min nya byrå

Det är smidigt att köpa byrå online. Du får en god överblick över de olika modellerna och kan jämföra olika modeller smidigt direkt på skärmen. Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att få sin nya möbel på plats och ofta är byråer alldeles för komplicerade att skruva ihop hemma. Därför ser vi till att de byråer vi erbjuder inte ska orsaka något krångel. Vare sig det rör sig om en liten byrå eller en större möbel så är monteringen enkel och kräver inga förkunskaper i möbelmontering. Oftast klarar man snabbt den enkla monteringen ensam och utan bekymmer. Byråerna i vårt sortiment är inte bara otroligt fina och praktiska utan de är också enkla att montera efter leverans. Det har aldrig varit smidigare att få sin nya fina möbel på plats!

Vad bör jag tänka på när jag väljer byrå?

Olika storlekar och format

Det finns mängder av olika storlekar och modeller. De flesta hem behöver flera byråer men olika rum har också olika behov. När man väljer en byrå bör man tänka på vilken sorts modell och storlek man behöver. I sovrummet kanske man till exempel har behov för en smal mindre byrå med många lådor, medan man i vardagsrummet vill ha en större och bredare modell med stora lådor där man kan stuva in hela familjens prylar och tillhörigheter. Vi har byråer av olika modeller i både modern och klassisk stil, med smickrande former och linjer som smakfullt ger hemmet det där lilla extra, både när det gäller utseende och funktionalitet.

Byråns utseende - en viktig del

När man väljer en ny byrå är det viktigt att välja en som faller en i smaken utseendemässigt. En snygg byrå är en fröjd för ögat och bidrar till helhetsintrycket i rummet. Byråerna vi erbjuder är inte bara praktiska och funktionella utan också designmässigt välutvecklade och omsorgsfullt snickrade. Eftersom att vi säljer byråer i både klassiska och moderna stilar finns här något för alla. Passa på att titta igenom vårt sortiment av byråer och känn efter vilken som skulle komplettera just ditt hem bäst. Här finns allt ifrån nätta hallbyråer till rejäla möbler med lådor och skåp så du lätt kan hitta en möbel som passar dina behov.

Byrå, förvaringsbänk eller skåp?

Förutom byråer så har vi också förvaringsbänkar och byråer med skåpförvaring i samma kategori. Något som är viktigt att tänka på när man bestämmer sig för en möbel så som en byrå, är att den ska passa in i rummet på ett bra och naturligt sätt. Kanske passar en förvaringsbänk bättre in i hallen och som du även kan använda som sittbänk, medan en byrå med skåplucka blir ett fint tillbehör i en matsal där man kan förvara porslin i skåpet och bestick och linne i lådorna. Det finns en typ av byrå som passar i husets alla rum och med lite planering så kan man enkelt optimera förvaringen på bästa sätt.

Hur vet jag vilka förvaringsmöjligheter en byrå har?

Eftersom att förvaringsmöjligheter för många är det viktigaste när man väljer möbel, så kan man enkelt se bland annat byråns låddjup, bredd och maxvikt i produktbeskrivningarna. Följer man instruktionerna så håller byrån betydligt längre än om man frångår dessa. Övriga skötselråd medföljer i instruktionerna till respektive byrå men en tumregel är att inte använda för starka kemikalier vid rengöring för att undvika slitage på färgen. En fuktad dammtrasa är ett utmärkt verktyg för att hålla din möbel snygg och fräsch, både på insidan och utsidan så den håller sig fin länge. Ta en titt i sortimentet och beställ en byrå redan idag!