Bäddsoffa

Filtrera

2795kr
20495kr
2795
2795
20495
20495

Visa endast kampanjartiklar

(4)

bloomington

(4)

scandinavian choice

(21)

sky furniture

(8)

1

(3)

2

(4)

3

(15)

4

(4)

5

(1)

6

(3)

7

(2)

Grå

(26)

Svart

(14)

Blå

(3)

Beige

(9)

Grön

(2)

Vit

(5)

Brun

(3)

Rosa

(1)

Tidlös

(21)

Rustik

(2)

Skandinavisk/Retro

(1)

Industriell

(1)

Sortera

33 Produkter

Bäddsoffa Scandinavian Choice Minna 2-sits

Leveranstid 3-4 veckor

Bäddsoffa Scandinavian Choice Rakel

Förväntas åter i lager 2021-10-11

Vanliga frågor

Hur sköter jag om min bäddsoffa?
Vilken färg är rätt för min inredning?
Du har sett alla 33 produkter

En bäddsoffa är en mycket praktisk möbel som kombinerar sittplatser med en bäddplats. Det gör den perfekt för det lilla hemmet eller för det hem som ofta får övernattande gäster. I den här kategorin hittar du många fina modeller i olika storlekar.

Att välja rätt bäddsoffa

Innan du bestämmer dig för vilken bäddsoffa som är rätt för dig bör du fundera på hur stort utrymme du har och hur soffan kommer att användas. Mät det utrymme i hemmet där du vill att bäddsoffan ska stå och kom ihåg att även räkna med platsen som krävs för att bädda ut soffan. För det mindre hemmet kan det vara smart att välja en liten bäddsoffa med liten bäddyta. Det är även bra att välja en modell som har förvaringsutrymme för sängkläder eftersom det också sparar värdefull plats. Ska soffan placeras i ett större hem kan man välja en stor modell med många sittplatser och kanske en divan. Om man vill ha en möbel som är lite mer flexibel och som även kan växa med hushållet kan en modulsoffa med en bädd vara ett utmärkt val.

Olika varianter av bäddsoffa

I en längsbäddad bäddsoffa sover man längs med själva soffan och den har ofta en extra bädd som kan fällas ut och upp under soffan. Den här modellen tar inte särskilt mycket plats när man bäddar ut den och man brukar kunna förvara sängkläder i ett utrymme på soffans rygg. För en snygg bäddsoffa som ser ut som en vanlig soffa är en framåtbäddad variant ett bra val. Bäddinsatsen fälls nämligen upp ur soffan och därför syns det inte att det är en bäddsoffa när den inte är utfälld. Om du är ute efter en extra skön bäddsoffa som går att använda många nätter i rad utan att den blir obekväm är en längsbäddad soffa det bästa valet. Framåtbäddade bäddsoffor har vanligtvis en enkel stomme som liknar en tältsäng i konstruktionen. Den är designad för tillfälliga övernattningar, medan längsbäddade soffor är bekväma att sova i även under längre perioder.