Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Stolar & pallar

  Pris
  699 kr
  699 kr
  7 599 kr
  7 599 kr
  Färg
  Typ
  Varumärke
  Leveranstid

  Kontorsstol & skrivbordsstol

  Att ha en skön och ergonomisk kontorsstol är nödvändigt att för att undvika tillfälliga eller bestående skador på kroppen. Stolen bör ha en hög kvalitet och vara justerbar så att den kan anpassas efter alla typer av människor och skrivbord.

  Läs mer...
  Visar 6 av 6 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  Levereras inom 2-3 veckor
  Finns i flera varianter.
  Varav 3 färger:
  Svart
  Blå
  Röd
  Gå till produkt
  whiteville.jpg
  2 749 kr
  2 895 kr
  Levereras inom 2-3 veckor
  Gå till produkt
  promech.jpg
  7 599 kr
  7 995 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  inliving1.pngFinns i fler färger
  fr.1 771 kr
  Levereras inom 2-3 veckor
  Finns i flera varianter.
  Varav 1 färger:
  Svart
  Gå till produkt
  Levereras inom 2-3 veckor
  Finns i flera varianter.
  Varav 3 färger:
  Blå
  Svart
  Röd
  Gå till produkt
  promech.jpg
  7 599 kr
  7 995 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Kontorsstol av hög kvalitet

  Om du jobbar på kontor eller spenderar mycket tid framför skrivbordet har du troligtvis förstått vikten av att ha en bra kontorsstol. Stolen är ett av de viktigaste arbetsredskapen när man sitter ner en längre tid och den ska även kunna avlasta kroppen på ett mycket bra sätt. För att lyckas med detta är det viktigt att man tänker efter innan man köper sig en stol, för att göra ett så bra och hållbart val som möjligt. Hos bygghemma.se kan du hitta en ergonomisk kontorsstol som passar just dig och din vardag. Stolarna kommer från ett flertal olika tillverkare och i olika prisklasser för att passa alla plånböcker. Utöver detta hittar du även produkter i olika typer av material, t.ex. konstläder för den som behöver en stol som är enkel att rengöra.

  Köp din kontorsstol online

  En snygg kontorsstol behöver inte betyda att stolen är mycket dyr att köpa in. Det finns många bra produkter, som är ergonomiska, lyxiga och hållbara för den som söker en billig kontorsstol. När det väl är dags att inhandla din kontorsstol kan du med fördel använda dig av den onlineshop som finns tillgänglig, eftersom denna ger snabba och kostnadsfria leveranser direkt till ditt hem. Med hjälp av en bra kontorsstol kan du själv se till att påverka din hälsa och ditt välmående på arbetsplatsen eller i hemmet. En kontorsstol är specifikt framtagen för att hjälpa människor att behålla rätt arbetsställning under hela tiden den används och kan även bli en snygg inredningsdetalj. Hos bygghemma.se hittar du ett flertal bra kontorsstolar, som passar lika bra för vuxna som för ungdomar och barn.

  Kontorsstol - så väljer du rätt

  Hur ställer jag in min kontorsstol korrekt?

  När du ställer in din kontorsstol för första gången är det viktigt att du sitter vid det bord som du planerar att använda stolen vid. Sitt nära bordet och håll båda händerna på bordskivan, vilandes. Börja med att reglera höjden på stolen och kom ihåg att dina armbågar ska vara i 90 graders vinkel. En bra kontorsstol bör även ha en justerbar rygg och det är viktigt att stolsryggen är rak, så du inte sitter framåtlutad. Kom ihåg att dina fötter ska ha hela fotsulan i golvet. Om det blir svårt att ställa in en korrekt sitthöjd kan du komplettera med ett fotstöd.

  Varför är en kontorsstol viktigt?

  Den främsta anledningen till att köpa kontorsstol är att stolen är specifikt tillverkad för att passa långa stunder i sittande position, antingen på en arbetsplats eller i hemmet. Med rätt typ av stol ökar välmåendet och du slipper smärta i rygg, svanskota, nacke eller axlar. Vissa problem är tillfälliga och kan snabbt åtgärdas genom att ändra position eller köpa en ny stol, medan andra smärtor kan gå så långt att de blir kroniska. Trots att din kontorsstol är av mycket hög kvalitet är det viktigt att ibland ta pauser och sträcka på sig. Det kan handla om allt från lättare stretchövningar till att gå fram och tillbaka till lunchrummet för en kopp kaffe.

  Hur väljer jag rätt?

  I det stora utbudet av kontorsstolar kan det vara svårt att veta vilken typ av stol man ska välja. Oftast är man medveten om vad man vill ha men utan kunskap kan det vara svårt att göra ett val som man kommer bli riktigt nöjd med. En grundläggande regel är att tänka på att stolens ryggstöd, höjd och armstöd bör vara justerbara och att stolen har ett bekvämt nackstöd. Du kan med fördel välja en stol som är försedd med hjul, eftersom detta gör det enklare att förflytta sig runt arbetsbordet. Finns det heltäckningsmatta på arbetsplatsen eller i hemmet bör du välja en stol med hårdare hjul, för bättre rullning.

  Hur beställer jag?

  Det finns flera sätt att gå tillväga när man vill beställa hem sin kontorsstol. Använder man sig av onlineshoppen går det att lägga beställningen direkt på den produkt som man är intresserad av, fylla i sina uppgifter och sedan välja ett betalningssätt. Nuförtiden är det mycket vanligt att handla produkter på nätet, men ibland kan man träffa på svårigheter eller andra problem som sätter käppar i hjulen. Genom att kontakta kundtjänst på bygghemma.se kan du få hjälp att lägga din beställning. Här får du även chans att ställa frågor och komma fram till om produktvalet är rätt för just dig.