Hemlarm | För en trygg och säker bostad

Filtrera

149 kr

1 730 kr

149
149
1730
1730

denver

(1)

sensative

(4)

telldus

(7)

Larm

(10)

Termometer

(1)

Läckagesensor

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

12 Produkter

Du har sett alla 12 produkter

Installation av ett hemlarm är ett enkelt och billigt knep för att sova bättre om nätterna och lättare kunna koppla av under semestern. Vi på Bygghemma har flera olika varianter av hemlarm, tillgängliga online till billiga priser.

Vem behöver egentligen ett hemlarm?

I kombination med ett starkt skalskydd och god grannsamverkan erbjuder ett hemlarm en tryggare bostad för dig som är villa- eller radhusägare. De flesta försäkringsbolagen uppger att bostäder utrustade med larm löper mindre risk att drabbas av inbrott, och många av dem erbjuder en rabatt på försäkringspremien till den som har ett hemlarm installerat. Här hos oss på Bygghemma hittar du rörelsesensorer för både dörrar och fönster.

Varför ska jag köpa ett hemlarm utan abonnemang?

Hemlarm utan abonnemang har ökat kraftigt i popularitet de senaste åren. Genom att äga ditt larm direkt slipper du krångel och tråkiga månadsavgifter, men får samtidigt ett gott skydd mot inbrott och andra former av intrång i din bostad. Ett hemlarm kan också ha flera andra trygghetsskapande funktioner. Många av de produkter du hittar här oss på Bygghemma går att koppla ihop med andra enheter i ditt smarta hem och har funktioner som mäter temperatur, ljus och luftfuktighet samt förekomsten av vattenläckage.

Kan jag ha hemlarm om jag har husdjur?

Många tror att hemlarm och husdjur är en dum kombination, eftersom de flesta larm använder sig av rörelsedetektorer. Så är dock inte fallet. Många modeller är anpassade för husdjur och går att ställa in så att de fungerar optimalt i ditt hem.