Kätting

Filtrera

19kr
10854kr
19
19
10854
10854

Visa endast kampanjartiklar

(2)

abus

(2)

habo

(26)

miller`s

(2)

struktur

(14)

Kätting

(21)

Hänglås

(1)

Vajer

(1)

Quick Link

(2)

Skarvlänk

(1)

Låskätting

(2)

Skarvdel för kulkätting

(1)

Låsring

(1)

Endast snabbleverans

(44)

Sortera

44 Produkter

Du har sett 36 av 44 produkter
1 av 2

En kätting kan ha flera olika användningsområden. En kätting är ofta tillverkad av metall och består av flera ihopsvetsade länkar. Kättingen kan ha flera olika längder och tjocklekar och är ofta mycket stark och tålig. Med en billig kätting kan man enkelt kedja fast och låsa olika saker som till exempel cyklar, motorcyklar eller olika maskiner. Med en kätting kan man också dra upp saker som fastnat i diket eller surra fast olika föremål på släp eller kärror. Kättingar är betydligt starkare än snören och rep och kan därför användas till betydligt tyngre saker. Det finns också färdiga kättinglås att köpa för till exempel mopeder.

Hur man använder en kätting

Hur man använder en kätting kan variera beroende på vad man ska göra med den. Ska man kedja fast last på en kärra lindas vanligen kättingen runt kärran och lasten och låses sedan på lämpligt sätt. Om man ska låsa fast en moped eller motorcykel används lämpligen ett färdigt kättinglås som träs genom däcket och sedan låses med antingen hänglås eller annan metod. Om man ska använda en kätting för att dra något bör man först låsa kättingen runt till exempel en dragkrok eller ögla på det som ska dras. Sedan kopplas kättingen till det som ska dra, och även där låses kättingen fast. Låsningen är mycket viktig eftersom en kätting som sliter sig kan bli mycket farlig.

Kättingar för flera användningsområden

Om man vill köpa en kätting online finns det en del man behöver tänka på. Hur kraftig kätting behöver man? Bygghemma har kätting i sitt sortiment. Om du har några frågor inför ditt köp av kätting är du välkommen att ta kontakt med vår kunniga kundtjänst som gärna svarar på dina frågor. Här finns kätting av bra kvalitet till lågt pris.