Kombinationslås | Ett effektivt lås

Filtrera

37 kr

349 kr

37
37
349
349

Visa endast kampanjartiklar

(2)

habo

(8)

miller`s

(2)

Hänglås

(10)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

Alla behöver ett bra hänglås hemma. Med ett kombinationslås blir det enklare att begränsa tillträdet till förråd, skåp eller andra utrymmen och stöldskydda de föremål du är rädd om. Många gånger inser vi värdet av ett ordentligt lås först när det redan är försent. Var förutseende och införskaffa ett kombinationslås redan idag.

Vad är ett kombinationslås?

Ett kombinationslås är en typ av hänglås som öppnas med hjälp av en sifferkod. Sifferkoden kan vara bestämd av tillverkaren eller ställas in av användaren, beroende på modell. Vanligtvis slår man in sifferkombinationen genom att snurra på ett antal hjul märkta med siffror och placera dem i en särskild ordning. När koden är korrekt lossar bygeln och låset går upp.

Vad är fördelen med ett kombinationslås?

Med ett kombinationslås behöver du inte hålla reda på en nyckel, utan kan i lugn och ro knappa in din sifferkod. Om man är flera personer som ska ha åtkomst till ett förråd eller liknande är ett kombinationslås det perfekta valet för att slippa strula fram och tillbaka med nycklar.

När är det lämpligt med ett kombinationslås?

Ett kombinationslås har många användningsområden. Man kan använda det till att låsa fast sin cykel i ett kabellås eller till att låsa förråd, skåp eller andra utrymmen hemma, i skolan eller på jobbet. Det är dessutom ett bra alternativ till resväskan man tar med sig under semestern, då man verkligen inte vill ha en nyckel som riskerar att hamna på villovägar. Hos oss på Bygghemma finns flera billiga kombinationslås att köpa online.