Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Lås & kedja

Låskista & låshus

Filtrera

24kr
2199kr
24
24
2199
2199

assa abloy

(12)

fas

(4)

habo

(13)

miller`s

(10)

roca

(1)

yale

(1)

Låshus

(29)

Slutbleck

(7)

Dörrlås

(2)

Tryckroddarfjäder

(1)

Säkerhetsslutbleck

(1)

Fallregellås

(1)

Endast snabbleverans

(41)

Sortera

41 Produkter

Du har sett 36 av 41 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vad är en låskista eller ett låshus?
Ingår det lås i ett låshus?
Är det skillnad på olika låshus och låskistor?
Hur ofta måste jag byta låshus?

Populära filtreringar

En låskista (eller låshus) utgör kärnan i ett dörrlås och monteras vanligen i ett uttag inuti dörren. Låskistan kompletteras sedan med en låscylinder/låskolv med nyckel alternativt ett dörrvred. På Bygghemma hittar du allt från avancerade låskistor för ytterdörrar till enklare varianter för olika typer av innerdörrar.

Dags att byta lås på ytterdörren?

Låskista med tillhörande cylinder, dörrvred och handtag är så klart nödvändiga delar när en ny dörr ska monteras hemma, men då och då uppstår även behovet att byta ut redan befintliga lås. Som nyinflyttad i ett hus kan det exempelvis innebära en extra trygghet att byta ut låsen. Vi hjälper dig att hitta rätt lås för dina behov.

Hos oss på Bygghemma hittar du alla delar du behöver för att själv montera in ett komplett lås i en ytter- och innerdörr. Rätt låskista är kärnan för ett säkert lås. Vi har lås för olika behov och krav på säkerhet från välkända varumärken. Kom ihåg att professionell rådgivning finns tillgänglig per telefon om frågor skulle uppstå under arbetets gång.