Sättsteg | Renovera din trappa

Filtrera

229 kr

755 kr

229
229
755
755

lundbergs

(8)

MDF

(4)

Ek

(2)

Trä

(2)

Premium Lackad Ek

(1)

Premium Nordic White Ek

(1)

Premium Obehandlad Ek

(1)

Premium Oljad Ek

(1)

Trend Laminat Ek

(1)

Trend Laminat Grå

(1)

Trend Laminat Mörk Ek

(1)

Trend Laminat Vit

(1)

Endast snabbleverans

(6)

Sortera

8 Produkter

Du har sett alla 8 produkter

Trappan är för många en viktig detalj och bland det första du möter då du kommer innanför dörren i ett hem med två våningar. Trappan tar stor plats och används dagligen, så slitaget syns med tiden. Istället för att lägga tid och mycket pengar på att byta ut en sliten trappa, kan du renovera den med hjälp av sättsteg som du finner online hos oss på bygghemma.se. Du kan enkelt få en ful trappa att se ny ut igen utan att kostnaden blir för hög.

Kan man renovera trappan själv med hjälp av sättsteg från Bygghemma?

Absolut. Designen och metoden för renoveringen passar både yrkeshantverkare och gör-det-självare. Sättstegen går dessutom att lägga direkt på de flesta underlag.

Kan man montera sättsteg i öppen trappa?

Ja, produkterna för trapprenoveringen innehåller ett fåtal komponenter och fungerar oavsett om trappan är öppen, stängd, rak eller svängd. Gå online på bygghemma.se och se vårt prisvärda utbud av sättsteg.

Finns det olika mått på plansteg?

Vi på Bygghemma erbjuder sättsteg i olika längder som ska passa de flesta trappor. Du bestämmer själv hur du vill designa din trappa. Du kan välja att ha sättsteg i enbart ek eller vita sättsteg. Vill du ha en totallösning som smälter in i miljön ska du välja matchande sättsteg och bakkantslister. Materialet i exempelvis helstav har återhållsamma nyansskillnader och ger ett enhetligt uttryck. Men du kan även välja att blanda materialet och ta ett sättsteg i ek medan bakkantslisten är vit. Trappan blir då mer framträdande.