Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Trappgrind | Pålitlig & smidig barngrind

Filtrera

159kr
947kr

dolle

(2)

lundbergs

(7)

Metall

(6)

Trä

(1)

Sortera

9 Produkter

Du har sett alla 9 produkter

Vanliga frågor om

Hur kan jag göra trappan säker hemma?
Hur monterar jag fast min trappgrind?
Kan jag montera barngrind på fler ställen än trappan?

Behöver du en grind till din trappa?

En bra och billig barngrind garanterar inte bara en trygg tillvaro i hemmet för barnet året runt, utan det är också ett bra val för att göra huset extra säkert för inomhuslekar. Med hjälp av en barngrind till din trappa kommer inte längre trapporna vara ett problem för barnets säkerhet. Har du trappor i hemmet kan det vara klokt att skaffa sig en barngrind så fort barnet har lärt sig krypa. Hur länge man ska behålla grinden är individuellt, men när barnet blivit så stort att det försöker klättra över den kan man överväga att montera ner grinden och i stället lära ut hur man går i trappor.

Fler platser att sätta en barngrind & säkerhetsgrind

Trappan är en av de farligaste platserna i hemmet när det gäller barn. Tänk på att man inte bara behöver säkra de nedåtgående trapporna, även nedtill kan man behöva sätta en grind eftersom barnet kan krypa uppför trappan och sedan ramla ner. Men trappan är inte den enda platsen som behöver barnsäkras. Exempelvis är altandörren ett ställe som kan behöva skyddas, så att du kan öppna dörren och vädra när det är varmt utan att behöva oroa dig för att ditt barn ska krypa ut. Om du har husdjur kan det också vara lämpligt att sätta upp en fällgrind så att djuret har ett ställe det kan retirera till för att få lite lugn och ro. Om du har ett rum som du inte hunnit barnsäkra ännu kan det också vara en bra idé att sätta upp en grind även där.

Beställ barngrindar & trappgrindar tryggt hos oss

Är det dags att fixa och trixa hemma? Här hos oss på Bygghemma kan du beställa din spänngrind smidigt, och även hitta andra produkter till hem och bygg från många olika tillverkare. Vi har inte bara förmånliga priser på sortimentet, utan också varor av kvalité för allas smak och behov. Kom och besök oss för ett lyckad köp inför ditt nästa byggprojekt!