Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Trappsäkerhet

  Pris
  600 kr
  600 kr
  600 kr
  600 kr
  Varumärke
  Material
  Leveranstid

  Barngrind & trappgrind

  En bra och billig barngrind garanterar inte bara en trygg tillvaro i hemmet för barnet året runt, utan det är också ett bra val för att göra huset extra säkert för inomhuslekar. Med hjälp av en barngrind kommer inte trapporna att vara ett problem för barnets säkerhet. Har du trappor i hemmet kan det vara klokt att skaffa sig en barngrind så fort barnet har lärt sig krypa. Hur länge man ska behålla grinden är individuellt, men när barnet blivit så stort att det försöker klättra över den kan man överväga att montera ner grinden och i stället lära ut hur man går i trappor.

  Läs mer...
  Visar 1 av 1 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  25%
  tom 30/4
  Kampanj
  byggera.png
  600 kr
  800 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Fler platser att sätta en barngrind

  Trappan är en av de farligaste platserna i hemmet när det gäller barn. Tänk på att man inte bara behöver säkra de nedåtgående trapporna, även nedtill kan man behöva sätta en grind eftersom barnet kan krypa uppför trappan och sedan ramla ner. Men trappan är inte den enda platsen som behöver barnsäkras. Exempelvis är altandörren ett ställe som kan behöva skyddas, så att du kan öppna dörren och vädra när det är varmt utan att behöva oroa dig för att ditt barn ska krypa ut. Om du har husdjur kan det också vara lämpligt att sätta upp en grind så att djuret har ett ställe det kan retirera till för att få lite lugn och ro. Om du har ett rum som du inte hunnit barnsäkra ännu kan det också vara en bra idé att sätta upp en grind även där.

  Beställ dina varor på nätet

  Är det dags att fixa och trixa hemma? På Bygghemmas hemsida kan du beställa din barngrind online, och även hitta andra produkter till hem och bygg från många olika tillverkare. Vi har inte bara förmånliga priser på sortimentet, utan också varor av kvalité för allas smak och behov. Kom och besök oss för ett lyckad köp inför ditt nästa byggprojekt!