Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bubbelbadkar Lyfco med Värmare BK-005V

Bubbelbadkar Lyfco
med Värmare BK-005V

fr.11 995 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Bubbelbadkar för två i stilren och modern design för placering i hörna. Badkaret är utrustat med 6 massagejets och underhållsvärmare.
Varumärke

Beskrivning

Bubbelbadkar för två i stilren och modern design för placering i hörna. Badkaret är utrustat med 6 massagejets och underhållsvärmare.
För högsta hållbarhet är karet tillverkat i 100 % ren, slitstark högkvalitetsakryl. Akryl är ett material som isolerar bra och därmed håller värmen på badvattnet länge. Akrylen är också färgbeständig och har UV-motstånd. Bubbelbadkaret riskerar därför inte att tappa färgen eller blekna med tiden.

Badkaret har 4 st stora och 2 st mindre massagejets, varav de mindre är placerade nedanför nackkuddarna för rygg- och nackmassage. Badkaret är också utrustat med en underhållsvärmare. Värmaren gör att vattnet återuppvärms vid genomströmningen när massagejetfunktionen är på. Detta är en mycket uppskattad funktion om man tycker om att bada länge, eftersom vattnet då håller en jämn temperatur under hela badet.

Elegant design och moderna former
Badkaret har en elegant och stilren design som gör att det passar perfekt in i de allra flesta badrum. Karets mjuka utformning, tillsammans med de medföljande nackkuddarna, ger karet en ergonomisk form för högsta möjliga komfort. Badkaret står stadigt tack vare de justerbara gömda stödbenen, som döljes av badkarets sidokjolar. Badkarets medföljande bottenventil har en så kallad push-design; ett lätt tryck räcker för att öppna och stänga den.

Kontrollpanel för att styra massagejetsen, blandare och handdusch ingår. Dessa är tillverkade av mässing med snygg kromfinish.

Egenskaper

VarumärkeLyfco
Art.Nr.206-1-98L
Längd1500 mm
Bredd1500 mm
RyggmassageJa
BlandareJa
BottenventilJa
ManöverpanelJa
Front och GavelJa
UnderhållsvärmeJa
MaterialAkryl
PlaceringHörn
FormAsymmetrisk
TypBubbelbadkar
BottenmassageNej
FotmassageJa
Höjd680 mm
LjusterapiNej
MassagemunstyckeJa
Effekt2250 W
ÖverfyllnadsskyddNej
HandduschJa
SidomassageJa
Antal Personer2 st
Vikt94 kg
Volym400 l
FärgSvart, Vit