Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bubbelbadkar Lyfco med Värmare och Ljusterapi BK-008

Bubbelbadkar Lyfco
med Värmare och Ljusterapi BK-008

fr.16 705 kr
Välj Utförande
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Bubbelbadkar för två i modern, svart design för placering intill vägg. Bubbelbadkaret är utrustat med 10 st massagejets, underhållsvärme samt ljusterapi.
Varumärke

Beskrivning

Bubbelbadkar för två i modern, svart design för placering intill vägg. Bubbelbadkaret är utrustat med 10 st massagejets, underhållsvärme samt ljusterapi.
För högsta hållbarhet är karet tillverkat i 100 % ren, slitstark högkvalitetsakryl. Akryl är ett material som isolerar bra och därmed håller värmen på badvattnet länge. Akrylen är också färgbeständig och har UV-motstånd. Bubbelbadkaret riskerar därför inte att tappa färgen eller blekna med tiden.

Badkaret har 6 stora och 4 mindre massagejets, varav de mindre är placerade nedanför nackkuddarna för rygg- och nackmassage. Bubbelbadkaret är också utrustat med en underhållsvärmare som gör att vattnet återuppvärms vid genomströmningen när massagejetfunktionen är på. Detta är en mycket uppskattad funktion om man tycker om att bada länge, eftersom vattnet då håller en jämn temperatur under hela badet. Utöver det har även karet ljusterapi som består av en undervattenlampa som skiftar i 7 olika färger. Detta skapar ett harmoniskt och stämningsfullt ljus när du badar.

Elegant design och moderna former
Badkaret har en elegant och lyxig design som gör att det passar perfekt in i de allra flesta badrum. Karets mjuka utformning, tillsammans med de medföljande nackkuddarna, ger karet en ergonomisk form för högsta möjliga komfort. Bubbelbadkaret står stadigt tack vare de justerbara gömda stödbenen, som döljes av badkarets sidokjolar. Badkarets medföljande bottenventil har en så kallad push-design, ett lätt tryck räcker för att öppna och stänga den.

Kontrollpanel för att styra massagejetsen och ljus samt blandare och handdusch ingår. Blandare och handdusch är tillverkade av mässing med snygg kromfinish.

Egenskaper

VarumärkeLyfco
Art.Nr.206-1-17L
Längd1700 mm
Bredd1200 mm
RyggmassageJa
BlandareJa
BottenventilJa
FärgSvart
ManöverpanelJa
Front och GavelNej
UnderhållsvärmeJa
BelysningJa
MaterialAkryl
PlaceringMot Vägg
FormRektangulär
TypBubbelbadkar
BottenmassageNej
FotmassageJa
Höjd580 mm
LjusterapiJa
MassagemunstyckeJa
Effekt700 W
ÖverfyllnadsskyddNej
HandduschJa
SidomassageJa
Antal Personer2 st
Vikt110 kg
Volym400 l
UtförandeHöger, Vänster