Spegelskåp Vedum Flow Vit Ask

1500 mm

Spegelskåp Vedum Flow Vit Ask
Spegelskåp Vedum Flow Vit Ask
Spegelskåp Vedum Flow Vit Ask
Spegelskåp Vedum Flow Vit Ask
Spegelskåp Vedum Flow Vit Ask
Spegelskåp Vedum Flow Vit Ask
Kampanj
Just nu!

Välj tillval

  • Skåpbelysning?

Rek. pris 8 194 kr
6 101 kr

Delbetala från  128 kr/mån

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 3-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Spegelskåp Vedum Flow Vit Ask är ett minimalistiskt och praktiskt badrumsskåp i design av Jesper Ståhl. Serien Flow är en uttrycksfull serie som karakteriseras av rena linjer och harmoniska proportioner. Detta svensktillverkade spegelskåp har dubbelsidiga, dämpade spegelluckor, fyra glashyllor och levereras med en magnetlist och en lös förstoringsspegel som du kan sätta på ett passande ställe. Skåpet har dessutom underbelysning med LED.
LED-belysningen är dimbar och har skyddsklass IP44 och färgtemperatur 4000K. Belysningen går på 230V och kräver ingen driver.

OBS! Skåpet levereras utan skåpsbelysning ovanpå skåpet, denna kan köpas till.

Skåpet levereras monterat med upphängningsanvisning och för att få en stark och säker upphängning är skåpet försett med praktiska upphängningsskenor.

Badrumsserien Flow från Vedum är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid eller porslin (endast i bredd 760 mm och 1010 mm). Flow en serie för dig som sätter värde på genomtänkta inredningsdetaljer och personlig design. Design av Jesper Ståhl. Levereras monterad.

Vedum Kök & Bad är ett svenskt företag som sedan 1919 har utvecklat köks- och badrumsinredning med hållbarhet i fokus. Deras högkvalitativa badrumsprodukter genomsyras av stilren design för att ge ditt badrum en modern känsla.
  • lamps-v-SV-luminaires-1-36dd52d07382 - Version 3 A + + A + A B C D E 874/2012 Vedum 250999 energiklasser användas: lampor i följande I denna ljusarmatur kan

Egenskaper

VarumärkeVedum
Art.Nr.250999
SerieFlow
FärgVit Ask
Bredd1500 mm
Höjd640 mm
Djup150 mm
BelysningJa
EluttagNej
IP-KlassningIP 24
TypSpegelskåp
EnergieffektivitetA+
Effekt28 W
Ingår LjuskällaJa
Spänning230 V
DimbarJa