Spegelvärmare Warmup Fyrkantig

400x450 mm

Spegelvärmare Warmup Fyrkantig
Spegelvärmare Warmup Fyrkantig
Rek. pris  698 kr
663 kr

Delbetala från 40 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Spegelvärmare Warmup fyrkantig är en praktisk värmare som gör att du alltid får en imfri spegel i badrummet. Varje badrum behöver en spegel – och alla speglar immar igen. Warmup har den perfekta lösningen på detta problem genom att förvandla den normala spegeln till en uppvärmd badrumsspegel. Avimmaren är bara en tunn film som sitter mellan baksidan på spegeln och väggen.
Med Warmups spegelavimmare behöver du aldrig mer torka bort imma på spegeln. Avimmare från Warmup är mycket lätta att installera. Systemet består av en självhäftande film som kan fästas direkt på spegelns baksida. Du kan ansluta avimmaren antingen direkt till den befintliga strömslingan för belysningen så att den automatiskt startar när ljuset tänds i badrummet eller via en separat omkopplare inkopplad till huvudljusslingan.

Warmups spegelavimmare är motståndskraftig mot fukt, vibrationer, stötar, damm och slitage och är därför säkra i våtutrymmen. Avimmaren passar de flesta speglar. Är spegeln mycket stor kan du lätt kombinera två avimmare och sätta fast dem på baksidan. Du kan alltså värma upp vilken spegel som helst.

Egenskaper

VarumärkeWARMUP
Art.Nr.WMD1
Bredd400 mm
Höjd450 mm
IP-KlassningIP 57
TypSpegelvärmare
FormFyrkantig
Effekt18 W
Kabellängd1 m
Spänning230 V
EAN-nr503452600021 8