Installationstjänst skåp

Högskåp Vedum Flow Plus 500 Svart Ask

Högskåp Vedum Flow Plus 500 Svart Ask
Högskåp Vedum Flow Plus 500 Svart Ask
Högskåp Vedum Flow Plus 500 Svart Ask
Högskåp Vedum Flow Plus 500 Svart Ask
20%
tom 20/4
Kampanj
Rek. pris 7 771 kr
6 217 kr

Delbetala från  131 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Högskåp Vedum Flow 500 är ett elegant väggskåp i design av Jesper Ståhl. Flow är en uttrycksfull serie som karakteriseras av rena linjer och harmoniska proportioner. Detta svensktillverkade högskåp har en dämpad lucka med pushöppning. Skåpet har indragna hyllor i skåpets övre del med förvaringsfack på luckans insida.
Skåpets stomme är tillverkad av fukttrög spånskiva med mattlackerad, svartmålad askfanér (16 mm) med en front i svartmålad askfanerad MDF (19 mm) med stående trästruktur. För att få en stark och säker upphängning är skåpet försett med praktiska upphängningsskenor.

Detta skåp har fyra hyllor och levereras monterat. Skåpet finns att köpa i olika utföranden och med eller utan invändig låda.

Badrumsserien Flow från Vedum är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Du kan välja tvättställ i det stenliknande materialet Top Solid eller porslin (endast i bredd 760 mm och 1010 mm). Flow en serie för dig som sätter värde på genomtänkta inredningsdetaljer och personlig design. Design av Jesper Ståhl. Levereras monterad.

Vedum Kök & Bad är ett svenskt företag som sedan 1919 har utvecklat köks- och badrumsinredning med hållbarhet i fokus. Deras högkvalitativa badrumsprodukter genomsyras av stilren design för att ge ditt badrum en modern känsla.

Egenskaper

VarumärkeVedum
Art.Nr.530812050V
SerieFlow
FärgSvart Ask
Bredd500 mm
Höjd1728 mm
Djup390 mm
LuckaJa
HandtagJa
EluttagNej
TypHögskåp
HängningHöger, Vänster
LådaNej, Ja