Installationstjänst skåp

Högskåp Vedum Mezzo Plus Line 500

Högskåp Vedum Mezzo Plus Line 500
Högskåp Vedum Mezzo Plus Line 500
20%
tom 30/6
Kampanj

När du gjort valen ovan kan du välja bland följande tillval

  • Handtag

Rek. pris 6 779 kr
5 423 kr

Delbetala från  114 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Högskåp Vedum Mezzo Plus Line 500 är ett elegant högskåp i design av Jesper Ståhl. Denna serie badrumsmöbler har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg för detaljer. Detta svensktillverkade badrumsskåp levereras med en fast och fyra flyttbara hyllor och utan handtag (finns som tillbehör). Badrumsskåpet har indragna hyllor i skåpets övre del och en förvaringshylla på insidan av luckan. Skåpet har en dämpad lucka och levereras färdigmonterat med upphängningsanvisning och borrmall för handtag. För att få en stark och säker upphängning har skåpet praktiska upphängningsskenor.
Skåpets stomme är tillverkad av målad, fukttrög spånskiva (16 mm) belagd med målad melamin. Skåpets front är tillverkad av målad, fukttrög MDF (16 mm) med en rundad kant och snedfrästa spår. Skåpet finns att köpa i olika utföranden.

Vedum Kök & Bad är ett svenskt företag som sedan 1919 har utvecklat köks- och badrumsinredning med hållbarhet i fokus. Deras högkvalitativa badrumsprodukter genomsyras av stilren design för att ge ditt badrum en modern känsla.

Egenskaper

VarumärkeVedum
Art.Nr.530960902V
SerieMezzo
FärgVit
Bredd500 mm
Höjd1634 mm
Djup390 mm
ModellPlus
LuckaJa
HandtagNej
EluttagNej
TypHögskåp
HängningHöger, Vänster
LådaNej, Ja