Hårfönshållare

Filtrera

296 kr

539 kr

296
296
539
539

Visa endast kampanjartiklar

(2)

Krom

(10)

Stål

(1)

bemeta

(2)

blomus

(2)

noll hål i väggen

(1)

smedbo

(8)

spirella

(1)

Hållare

(3)

Hårfönshållare

(1)

Hårfönhållare

(2)

Limmas

(1)

Skruv

(2)

Skruvas

(8)

Skruvas eller limmas

(1)

Endast snabbleverans

(14)

Sortera

14 Produkter

Du har sett alla 14 produkter

Är du trött på att hårfönen ligger i vägen i badrumslådan och att sladden trasslar in sig? Med hjälp av en hårfönshållare från Bygghemma kan du enkelt få upp hårfönen på väggen. I vårt sortiment hittar du flera snygga hårfönshållare i olika designer för både hårfönen och plattången.

Vilka är fördelarna med en hårfönshållare?

En hårfönshållare hjälper dig att organisera i ditt badrum. Genom att enkelt förvara hårfönen på väggen är den lättåtkomlig. Dessutom slipper du rota efter hårfönen i lådan och den ligger inte i vägen för din andra badrumsattiraljer.

Hur monterar man en hårfönshållare?

I Bygghemmas sortiment hittar du hårfönshållare med en stilren dold fastsättning. Du väljer själv om du vill ha en variant som skruvas eller limmas fast på väggen. Fördelen med att limma är att hårfönshållaren blir enkel att ta bort och flytta som du själv vill. Se produktbeskrivningen för att veta hur just din hårfönshållare monteras.

Vilken design har en hårfönshållare?

Det eleganta materialet i kombination med den fina designen gör hårfönshållaren till en riktigt snygg inredningsdetalj. Hos oss finns hållare i såväl polerad som borstad rostfri stål. Du kan dessutom välja mellan en stilren och klassisk variant eller en annorlunda och rolig spiraldesign. Låt dig inspireras av Bygghemmas sortiment av hårfönshållare.