Medicinskåp | Skapa ett apotek hemma

Filtrera

439 kr

907 kr

439
439
907
907

Visa endast kampanjartiklar

(1)

Krom

(2)

demerx

(5)

habo

(1)

svedbergs

(1)

Skruvas

(3)

Endast snabbleverans

(6)

Medicinskåp

(1)

Sortera

7 Produkter

Du har sett alla 7 produkter

När en olycka händer är det bra att vara väl förberedd. Genom att enkelt beställa hem ett medicinskåp från Bygghemma får du någonstans att förvara ditt apotek i säkerhet.

I vårt sortiment finns olika storlekar av medicinskåp så att du kan hitta det som uppfyller just dina önskemål.

Vad ska man ha i ett medicinskåp?

Ett medicinskåp är främst till för att förvara husapoteket. Det kan handla om olika mediciner och läkemedel, till exempel febernedsättande. Andra bra tips är pincett, plåster, febertermometer, alsolsprit, nässpray och kylbalsam. Helt enkelt sådant som man vill ha nära till hands men som man kanske vill förvara oåtkomligt från barn till exempel. Självklart kan medicinskåpet användas även för annat som du vill förvara i säkerhet. Det är du själv som bestämmer.

Var ska man placera ett medicinskåp?

Vi rekommenderar att du förvarar medicinskåpet där du har lätt tillgång till det samtidigt som barn och djur inte kommer åt det. Om du vill förvara läkemedel i skåpet rekommenderar vi att du undviker att ha det i badrummet, eftersom att fukt kan förstöra läkemedlen. Tack vare att medicinskåpen finns i både små och stora storlekar finns det alternativ även för dig som inte har så mycket plats.

Är ett medicinskåp säkert?

Våra medicinskåp är låsbara, och tack vare detta hindrar du obehöriga att komma åt innehållet. För den som vill finns även medicinskåp med låsbara innerskåp. Hos Bygghemma hittar du medicinskåp som är tillverkade av stål i bra och säker kvalitet. Om du har fler frågor om våra medicinskåp är du välkommen att kontakta oss.