Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Duschvägg Lyfco Ram

Duschvägg Lyfco
Ram

fr.2 619 kr
Välj Storlek

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Duschvägg Lyfco Ram med sina svarta aluminiumprofiler runt hela glaset och 6 mm härdat klarglas en nyskapande vägg med industriell design.
Varumärke

Beskrivning

Duschvägg Lyfco Ram med sina svarta aluminiumprofiler runt hela glaset och 6 mm härdat klarglas en nyskapande vägg med industriell design.
Tack vare den rena designen i klarglas med svart ram har duschväggen ett minimalistiskt uttryck och är därför ett stilmässigt säkert val. Du kan välja om du vill montera den med öppningen höger- eller vänstervinklad. Duschväggen har inga trösklar att stiga över, vilket ökar tillgängligheten.

Alla duschväggar från Lyfco är tillverkade i härdat säkerhetsglas och uppfyller gällande säkerhetsstandard. Skulle glaset gå sönder faller det sönder i väldigt små bitar till skillnad från vanligt glas som går sönder i stora skärvor. Detta minskar risken för personskador avsevärt. Duschväggarnas hörn och kanter är dess ömtåligaste punkter. Om dessa stöts i vid hanteringen av väggarna så finns risk för att de går sönder, vilket inte omfattas av garantin. Man måste därför vara mycket varsam vid hanteringen och monteringen av duschväggarna.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeLyfco
Art.Nr.206-6-110L
Storlek750x2100, 850x2100, 950x2100 mm
ProfilSvart
Höjd2100 mm
HandtagNej
SerieRam
FärgSvart
Bredd750, 850, 950 mm
GlastypKlarglas
PlaceringMot vägg
StällbarNej
MaterialHärdat Säkerhetsglas
FormRak
TypDuschvägg
Glastjocklek6 mm