Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Skärmvägg Svedbergs 180° Rak

Skärmvägg Svedbergs
180° Rak

fr.6 285 kr

Se priset!

Välj Glastyp
Välj Profil
Välj Bredd
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Skärmvägg Svedbergs 180° är en stilren duschvägg utan väggprofil som ger ett stilrent och diskret intryck. Skärmväggen består av ett fast glas med stag och golvfäste.
Varumärke

Beskrivning

Skärmvägg Svedbergs 180° är en stilren duschvägg utan väggprofil som ger ett stilrent och diskret intryck. Skärmväggen består av ett fast glas med stag och golvfäste.
Denna tröskelfria dusch är handikappvänlig och den är tillverkad av härdat säkerhetsglas (8 mm). Till väggen medföljer det dessutom fyra mellanlägg som kan användas till sneda badrumsväggar (max 8 mm). Duschen kan installeras tätt mot vägg med dolda montage och klämskruvar. Höjd: 200 cm (201 cm ovankant stag). Staget mellan vägg och duschvägg kan justeras (max 1200 mm).

Rengöring
Rengöring av duschar sker enklast med en fuktig trasa med eventuellt lite vanligt rengöringsmedel. Du bör undvika skurmedel och andra medel som innehåller slipmedel, syror eller ammoniak. Missfärgningar tar du lättast bort med citron- eller vinsyra, som du noga sköljer bort efteråt. För kalkavlagringar kan du använda hushållsättika som värmes till 50 °C. Gnid in ättikan mot kalkfläcken och låt verka. Upprepa behandlingen vid behov. Rengöring av duschglasen sker med hjälp av, för badrum och ändamålet avsedda, rengöringsprodukter. Avtorkning av ytorna bör ske med frottéhandduk eller annat mjukt material.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeSvedbergs
Art.Nr.652478S
GlastypFrostat glas, Klarglas, Kristallglas
ModellFast skärm
ProfilBlyertssvart, Krom, Svart Matt
Höjd2000 mm
Djup1200 mm
Serie180°
FärgGenomskinligt
Bredd780, 880, 980 mm
BlandareNej
PlaceringMot vägg
Vikt31, 36, 37, 38 kg
JusterbarMot golv: 10-15, för sneda väggar 0-8 mm
MaterialHärdat säkerhetsglas
FormRak
TypDuschvägg
Glastjocklek8 mm