Våtdammsugare

Filtrera

846 kr

2 488 kr

846
846
2488
2488

Visa endast kampanjartiklar

(2)

Grön

(2)

bosch power tools

(2)

einhell

(3)

husqvarna

(2)

750 W

1 500 W

750
750
1500
1500

Endast snabbleverans

(5)

Sortera

7 Produkter

Du har sett alla 7 produkter

En billig våtdammsugare kan komma till användning vid många tillfällen. Den är bra att ha vid tvätt av bilsäten och när det är dags att tvätta mattorna i hemmet. Våtdammsugaren används som en helt vanlig dammsugare, med skillnaden att denna dammsugare också suger upp olika vätskor. Våtdammsugaren har ingen påse som en vanlig dammsugare utan den har istället en behållare som töms efter användning. Några våtdammsugare är även kombinerade våt- och grovdammsugare som passar utmärkt för dammsugning i garage med mera där det kan förekomma metallspån, spikar, skruv och annat som en vanlig dammsugare inte klarar av att suga upp.

Hur man använder en våtdammsugare

Våtdammsugaren används precis som en helt vanlig dammsugare, men istället för damm suger man upp vätska. Är den kombinerad med en grovdammsugare kan den dessutom suga upp torra föremål. Man börjar med att se till att dammsugarens behållare är tom. Sedan kopplar man in dammsugaren i eluttaget. Därefter kan man börja dammsuga. Har man en våtdammsugare som endast är avsedd för väta bör man undvika att suga in torra föremål. När man dammsugit färdigt är det dags att göra rent dammsugaren igen. Det är viktigt att inte glömma bort munstycket. Dammsugarens behållare kan tömmas på olika sätt. Vissa dammsugare töms via ett hål i behållaren medan andra töms via en slang direkt ner i en golvbrunn.

Våtdammsugare för de flesta situationer

Är det dags att köpa våtdammsugare? I Bygghemmas sortiment finner du våtdammsugare som passar till de flesta situationer som kan uppkomma. I vissa fall är de också kombinerade med en grovdammsugare vilket gör att du kan använda som vanlig dammsugare för damm och föremål. Om du har frågor om vilken dammsugare som passar ditt behov bäst har vi en kunnig kundtjänst som gärna hjälper dig tillrätta.