Kaffebryggare Moccamaster K743 AO Polerad Silver

Kaffebryggare Moccamaster K743 AO Polerad Silver
Kaffebryggare Moccamaster K743 AO Polerad Silver
Rek. pris 4 999 kr
3 899 kr

Delbetala från  233 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Kaffebryggare Moccamaster K743 AO Polished Silver är en stilren dubbelbryggare som brygger dubbelt så mycket som en vanlig Moccamaster vilket gör den perfekt för arbetsplatsen. Den här kaffebryggaren kan brygga 20 koppar på 6 minuter. Kaffebryggaren är handgjord och tillverkad i Holland.
Bryggaren är en av grundmodellerna från Moccamaster vilket innebär att den saknar vissa bekvämligheter som de bättre modellerna har. Det innebär dock inte att bryggaren inte har samma höga kvalitet som Moccamasters övriga kaffebryggare alltid håller. Den brygger precis lika snabbt och mycket som alla andra Moccamasters, 2x10 koppar på 6 minuter. Den har även automatisk avstängning efter 40 minuter så att du slipper oroa dig för att ha glömt maskinen på och dubbla värmeelement som optimerar temperaturen under och efter bryggningen. Värmeplattorna har dessutom två effektlägen (48 W & 65 W).

Denna kaffebryggare är godkänd av ECBC och har blivit prisad med Guldbönan vilket innebär att den har bästa möjliga bryggning med rätt temperatur, rätt brygghastighet och rätt aromextraktion. Duobryggaren har dessutom tyst bryggning vilket innebär att det väsande ljud man brukar höra under bryggningen i stort sett är borta och "slutgruglet" är också borta eftersom bryggaren alltid lämnar lite vatten i systemet.

Egenskaper

VarumärkeMoccamaster
Art.Nr.59254
FärgSilver
Bredd600 mm
Höjd320 mm
Djup170 mm
Volym2,5 l
Automatisk avstängningJa
DroppstoppNej
Effekt3040 W
Spänning230 V
TypKaffebryggare