Kaffebryggare Moccamaster KB952 AO

Kaffebryggare Moccamaster KB952 AO
Kaffebryggare Moccamaster KB952 AO
Rek. pris 2 699 kr
2 219 kr

Delbetala från  133 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Kaffebryggare Moccamaster KB952 AO är en ständig favorit bland kaffeälskare världen över. Denna snabba och tysta filterbryggare med tåligt aluminiumhölje brygger tio koppar (1,25 liter) gott kaffe på bara sex minuter. Denna modell har en manuell droppstopp-funktion. Bryggaren är perfekt för lite mindre kaffevolymer eftersom filterhållaren kan justeras för en längre bryggning, så att de finaste kaffearomerna frigörs i den färdiga drycken.
Det innovativa blandningslocket ser till att de utsökta kaffearomerna blandas jämnt under hela bryggningen så att din kaffeupplevelse ska bli den bästa möjliga. Två separata värmeelement säkerställer bästa möjliga bryggningsprocess. Det ena värmer upp vattnet till en perfekt bryggtemperatur på 92-96 grader Celsius, och det andra ser till att det färdiga kaffet håller en optimal serveringstemperatur. Bryggaren har även en funktion för anpassning av värmeplattans effekt, när du brygger mindre mängder kaffe. Den är utrustad med en automatisk avstängningsfunktion för ökad bekvämlighet.

Denna kaffebryggare är godkänd av European Coffee Brewing Centre. Moccamaster KB952 AO tillverkas för hand, monteras och testas individuellt i Nederländerna. Om du registrerar din nya kaffebryggare får du 10 års Moccamaster-garanti.

Egenskaper

VarumärkeMoccamaster
Art.Nr.59781M
FärgKrämvit, Svart
Bredd325 mm
Höjd355 mm
Djup170 mm
Volym1.25 l
Automatisk avstängningJa
DroppstoppJa
Effekt1520 W
Spänning230 V
TypKaffebryggare