Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Kaffemaskin & temaskin

  Pris
  199
  199
  246
  246
  Varumärke
  Typ
  Leveranstid

  Kaffepress

  Många kaffedrickare uppskattar den smak drycken får när det tillagas i en kaffepress. En sådan tar vara på bönornas fina smak och arom på bästa sätt. Hur fungerar en kaffepress? Det här sättet att tillreda kaffe innebär att inget externt filter kommer emellan kaffet och det varma vattnet. Fyll på med önskad mängd grovmalet kaffe direkt i kannan. Sedan häller du på varmt vatten och rör om. Låt det hela stå och dra mellan tre till fyra minuter innan du med hjälp av handpressen sakta pressar ner kaffepulvret i kannan. Sumpen stannar på botten under filtret och det svarta guldet är klart att servera.

  Läs mer...
  Visar 2 av 2 produkter
  Sida 1 / 1
  melitta.jpg
  199 kr
  279 kr
  Levereras inom 2-3 vardagar
  Gå till produkt
  38%
  melitta.jpg
  246 kr
  398 kr
  Levereras inom 2-3 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1

  När du använder en kaffepress

  En kaffepress erbjuder ett lättsamt sätt att tillaga kaffe, det behövs inga separata filter. Filtret i pressobryggaren är mindre finmaskigt än ett vanligt filter, något som gör att kaffet behåller mer av sin smak. Tänk därför på att använda grovmalet kaffe. Den ideala vattentemperaturen för att tillreda den här typen av kaffe anses ligga mellan 92 och 96 grader. Välj en mindre eller en större presskanna beroende på hur många koppar du vill kunna tillreda. Du rengör enkelt din bistropress från sump efter varje användning. Detta smakrika och enkla sätt att tillaga kaffe uppskattas för sin enkelhet och för att det ger ett kaffe med en fylligare smak. Allra bäst smakar kaffet när det är alldeles nylagat.

  En kaffepress tillagar snabbt ett smakrikt kaffe

  Med en kaffepress tillreder du enkelt och snabbt kaffe som proffsen. Med denna mycket platsbesparande produkt brygger du ett smakrikt kaffe utan någon större ansträngning. Den snygga designen gör att pressen gärna får stå framme på fikabordet. Söker du en billig kaffepress? Då har du kommit rätt. Hos oss på bygghemma.se hittar du ett sortiment av prisvärda kvalitetsprodukter som förhoppningsvis ska passa dina behov.