Köksblandare Mora Cera W5 Vägghängd Utan Utloppspip

Köksblandare Mora Cera W5 Vägghängd Utan Utloppspip
Köksblandare Mora Cera W5 Vägghängd Utan Utloppspip
41%

När du gjort valen ovan kan du välja bland följande tillval

  • Utloppspip

Rek. pris 2 599 kr
1 540 kr

Delbetala från 92 kr/mån

Beställningsvara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Köksblandare Mora Cera W5 är en elegant blandare utan utloppspip som är ett självklart val om du söker en produkt som är robust, energieffektiv och med många smarta funktioner. Design och funktion är utformad så att kranen är extra användarvänlig, den passar därför hela familjen. Inbyggda energisparfunktioner som sparar vatten och energi ger positiva effekter på både miljö och plånbok.
Övrigt
- Vägghängd modell
- ESS (energisparsystem)
- EcoSafe
- Safe Touch
- Endast utlopp ned
- Mjukstängning med keramisk tätning
- Omställbar flödesbegränsning och temperaturspärr

OBS! Får ej användas tillsammans med självstängande handdusch.

ESS funktion
Med spaken i läget rakt fram kommer alltid kallt vatten. De flesta av oss tycker att det är enklast att öppna och stänga i detta läge. Nästa gång du skall tappa vatten startar du från kallt och slösar därmed inte med varmvatten. Detta gör att man vid korta tappningar undviker att dra upp varmvatten i rören som sedan står och kallnar till ingen nytta. Inblandningen av varmvatten sker först när spaken vrids till vänster om centrumlinjen. Här måste man ”tänka” varmvatten och aktivt vrida spaken åt vänster för att få varmvatten. Det slentrianmässiga slöseriet med varmvatten existerar inte med Mora ESS.

Soft Closing
Mjukstängning gör att kranen stängs med en anings fördröjning. Du slipper smällar och tryckstötar i rören, vilket även ökar livslängden på både kran och rörinstallation.

Installation
Före installation måste ledningarna vara renspolade fram till blandaren.

Rengöring
För att rengöra produkten så torka den med en mjuk ren trasa efter användning. Tvålvatten eller ett flytande rengöringsmedel kan användas, men inga skrubbmedel får användas. Smuts och avlagringar av kalk kan tas bort med ättika eller en svag lösning av syra, du kan lämna den att verka för en kort stund och skölj sedan rikligt med vatten.

Egenskaper

VarumärkeMora
Art.Nr.253000M
FärgKrom
DiskmaskinsavstängningNej
Höjd150 mm
CC-mått150, 160 mm
SerieCera
FunktionEcosafe, ESS
GreppEttgreppsblandare
TypKöksblandare
Svängbar PipNej
Bredd210 mm