Electrolux

Pris
495
3 790
6 415
34 944
Färg
Bredd (mm)
145
446
596
897
Utförande
Antal Kuvert
Energieffektivitet
Display
Leveranstid

Electrolux diskmaskin

Electrolux har länge varit världsledande inom branschen för vitvaror och hushållsapparater, och ett givet val i många svenska hem. Diskmaskiner tillhör några av Electrolux absoluta storsäljare, och märket erbjuder ett generöst utbud av olika varianter för alla slags behov och smaker. Bygghemma är stolt återförsäljare av Electrolux diskmaskiner, med ett bra urval av de mest populära och bästsäljande modellerna.

Läs mer...
Visar 5 av 115 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Hur är Electrolux diskmaskiner?

Electrolux diskmaskiner är utvecklade med fokus på hög kvalitet, innovativ teknik samt snygg och stilren design. En diskmaskin från Electrolux är användarvänlig och funktionell för att göra ditt vardagsliv lite enklare och bekvämare. Samtliga modeller är också framtagna för att diska på ett så energieffektivt och vattenbesparande sätt som möjligt, vilket gör en diskmaskin från Electrolux till ett riktigt klimatsmart val.

Hur bra är Electrolux diskmaskiner?

Electrolux är ett tryggt och pålitligt märke att satsa på om du ska investera i en ny diskmaskin. Med en särskild känsla för detaljer, tillverkar Electrolux högkvalitativa diskmaskiner med finesser som t.ex. tystgående teknik, olika spolnivåer för optimal rengöring samt smarta och ergonomiska lösningar för maximal flexibilitet. Vi på Bygghemma har gjort det enklare än någonsin att handla online, så varför inte ta en titt på vårt sortiment och investera i en kvalitetssäkrad och billig diskmaskin från Electrolux redan idag.