Electrolux

Pris
29
5 889
8 739
104 499
Färg
Automatisk Avfrostning
Energieffektivitet
Ismaskin
Höjd (mm)
8
1850
1854
2145
Kolsyremaskin
Display
Leveranstid
Bredd (mm)
44
595
595
1015

Electrolux kylskåp

För dig som alltid söker bästa kvalitet till billigaste priset kan vi erbjuda ett fint urval kylskåp från Electrolux. Sedan många år tillbaka är det ansett att ett Electrolux kylskåp är bland de bästa kylskåpen du kan ha. Kylskåp från Electrolux är tystgående, energisnåla och rymliga. Electrolux kylskåp har bra garantier och är tillverkade med moderna material. De har alla de extra funktioner som gör att du kan utnyttja kylskåpet maximalt.

Läs mer...
Visar 4 av 154 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Kan jag hänga om dörren på ett Electrolux kylskåp?

Att kunna hänga om dörren på ditt kylskåp underlättar mycket för en del av oss. Det är inte säkert att designen och inredningen i just ditt kök passar med en högerhängd kylskåpsdörr. På samtliga modeller som vi på Bygghemma säljer kan du därför ändra på den saken och hänga om dörren. Du har därmed maximal valfrihet.

Hur lång är garantin på Electrolux kylskåp?

När du köper ett billigt kylskåp från Electrolux online kommer din garantitid att var ett år. Utöver detta har du alltid rätt att reklamera kylskåpet i två år. Ditt köp är tryggt och billigt när du handlar online hos oss på Bygghemma. Du köper billiga Electrolux kylskåp och får en kvalitetsprodukt som kommer att fungera utmärkt i många år framöver.