Gasspis Gorenje K5351WH
Gasspis Gorenje K5351WH
Gasspis Gorenje K5351WH
Gasspis Gorenje K5351WH
Gasspis Gorenje K5351WH
Gasspis Gorenje K5351WH
Gasspis Gorenje K5351WH
Gasspis Gorenje K5351WH

Gasspis Gorenje
K5351WH

5 976 krRek.6 095:-
Lagervara 
Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Gasspis med eluppvärmd ugn från Gorenje, för en autentisk känsla vid spisen och en hårfin precision på temperaturen i ugnen.
Varumärke

Beskrivning

Gasspis med eluppvärmd ugn från Gorenje, för en autentisk känsla vid spisen och en hårfin precision på temperaturen i ugnen.
HomeMade Plus form, en idealisk ugn för professionella resultat
Ugnen, som nu är ännu rymligare, har en oval form som tydligt efterliknar traditionella vedeldade ugnar. Detta ger optimal luftcirkulation så att maten innesluts helt för att den ska bli mör och saftig på insidan och fantastiskt spröd på utsidan. Luften fördelas ännu bättre i hela ugnen, som rymmer 71 liter och har sidor med fördjupningar, vilket minskar förekomsten av kalla punkter som hindrar jämn bryning. Speciell luftcirkulationsdynamik ger utmärkta förhållanden för professionell tillagning på en eller flera falsar samtidigt.

Gräddning på flera plåtar på olika nivåer
När du väljer en ugn från Gorenje kan du baka kakor på upp till tre olika nivåer samtidigt. Fläkten baktill i ugnen ser till att värmen fördelas jämnt och snabbt. Detta möjliggör en mer effektiv varmluftscirkulation och åstadkommer enastående tillagnings- och gräddningsresultat, samtidigt som du sparar både värdefull tid och energi.

SilverMatte. Ultraresistent, ultraslät yta
Emaljens kvalitet och typ är mycket viktiga faktorer för ugnen och dess funktion. SilverMatte är ett mycket starkt och resistent material som klarar höga temperaturer och pyrolysrengöring vid 500 grader. Beläggningen är fri från mikroporer och används på ugnens ytor samt på bakplåtarna, vilket gör att de tål mycket höga temperaturer, mikrovågor samt ånga. Beläggningen görs i tre lager, reflekterar värme och ger extra isolering. Den aktiva ytan gör att smutsiga matrester bränns vid en högre temperatur vilket också eliminerar mikroorganismer och håller insidan av ugnen steril och säker.

AquaClean, enkel rengöring
AquaClean-funktionen har förbättrats markant pga. helt ny emalj i alla Gorenjes ugnar. Med AquaClean kan du rengöra ugnen på insidan. Du behöver bara hälla en halv liter vatten på bakplåten och sätta på AquaClean-funktionen. Du får synligt resultat både på ugnens yta och på bakplåtarna på bara 30 minuter. Fläckar och fett mjukas upp och kan enkelt torkas av.

BigSpace, stor ugnsvolym
Med sin 70 liters användbara ugnsvolym tillhör Gorenjes ugnar de största på marknaden och rymmer utan problem till och med en kalkon på sju kilo. Trots denna enastående volym kan ugnen ståta med klass A-energimärkning och är en av de mest energieffektiva ugnar som finns på marknaden dag, och detta är uteslutande tack vare dess överlägsna design. Idealiskt när du vill laga flera rätter samtidigt samt för stora släktträffar och middagsbjudningar i hemmet.

Funktioner
- Över- och Undervärme
- Infra grill
- Infra grill med fläkt
- Varmluft
- Nedre värmare med fläkt
- Nedre värmare med varmluft
- Liten infra grill
- Upptining
- FastPreheat - Snabb uppvärmning
- AquaClean
- GentleBake

Dokument

  • domestic-ovens-electric-ovens-85d63e20c3cb A +++ A ++ A + L 65/2014 kWh/ cy cle* kWh/ cy cle* ogr el Gorenje 729938 1,03 0,8 70 A +++ A ++ A + A B C D

Egenskaper

VarumärkeGorenje
Art.Nr.729938
FärgVit
Spänning230 V
Bredd497 mm
UtförandeMultifunktionsugn
EnergieffektivitetA
UgnsrengöringAquaclean
TypGasspis
VarmluftJa
Djup594 mm
DisplayJa
Energiförbrukning för konventionell ugn1,03 kWh
Energiförbrukning för varmluftsugn0,8 kWh
GrillJa
Höjd900 mm
StektermometerNej
TimerfunktionJa
Vikt46,5 kg
Volym70 l
EAN-nr3838782085260