Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Häll Electrolux HOC650F

Häll Electrolux
HOC650F

6 719 kr

Se priset!

Förväntas åter i lager 2029-10-03 

Sammanfattning

Med denna Direct touch-kontroll kan du enkelt välja den perfekta värmeinställningen med en enda rörelse. Hällens Direct touch-kontroller innebär ett helt intuitivt sätt att ställa in matlagningsnivån – tryck bara och för direkt till rätt inställning.
Varumärke

Beskrivning

Med denna Direct touch-kontroll kan du enkelt välja den perfekta värmeinställningen med en enda rörelse. Hällens Direct touch-kontroller innebär ett helt intuitivt sätt att ställa in matlagningsnivån – tryck bara och för direkt till rätt inställning.
Dra fingret till den perfekta värmeinställningen eller rör helt enkelt vid den
Med denna Direct touch-kontroll kan du enkelt välja den perfekta värmeinställningen med en enda rörelse. Vare sig maten skall koka upp eller bara sjuda hjälper Direct touch-kontrollen dig direkt till rätt värmeläge. Tryck bara eller för fingret till exakt den effektnivå du önskar. Det är allt som behövs - bara en mjuk rörelse för att justera värmen. Helt intuitiv kontroll – bara tryck eller dra Direct touch för intuitiv användning. Hällens Direct touch-kontroller innebär ett helt intuitivt sätt att ställa in matlagningsnivån – tryck bara och för direkt till rätt inställning. Med hällens smarta Direct touch-kontroller kan du gå direkt till rätt inställning varje gång. Antingen om du behöver öka värmen eller sänka så att det sjuder kan du trycka på kontrollen eller dra fingret längs med till den nya inställningen. Den är helt intuitiv, snabb och enkel.

Den perfekta platsen för din ovala fiskpanna
Professionell fiskzon för specialgjorda ovala fiskpannor. Gör rättvisa åt dina ambitioner när det gäller tillagning av fisk. Denna ovala fiskzon är perfekt för att skapa en mild, jämn värme under fiskpannan. Oavsett om du tänker dig kokt torsk eller lax enkelt kryddad med svartpeppar och citron, kommer du att behöva en fiskkastrull och en jämn värme. Använd den professionella fiskzonen för detta. Det är precis vad du behöver för att göra din matlagningsdröm till en smakrik verklighet.

Direkt åtkomst till alla reglage – tack vare hällens display
Den här hällens reglage är utformade så att du alltid når dem direkt. Bara sträck ut handen och justera. Placering, placering, placering – när det gäller reglage kan det vara lika viktigt var de sitter som hur enkla de är att använda. Den här hällens reglage har utformats så att du kan anpassa temperaturen och ha kontroll över dina kastruller och stekpannor så enkelt som möjligt. Pausa matlagningen - och starta igen - med bara ett tryck Stop+Go-funktion så att du kan pausa matlagningen när som helst Ibland måste du vända dig om när du lagar mat. Med Stop+Go-funktionen pausar ett tryck matlagningen – och startar den igen med samma inställningar. Om du måste vända ryggen till under en minut under matlagningen använder du bara Stop+Go-funktionen. Matlagningen pausas helt med ett enkelt tryck. Tryck en gång till så fortsätter den igen, med samma funktioner och inställningar som innan. Så du kan svara i telefon eller dubbelkolla receptet utan att oroa dig för att något bränner vid. Använd ECO-timer när du lagar mat och spara automatiskt energi ECO-timer som automatiskt sparar energi, utan att du ens märker det ECO-timern sparar energi, eftersom hällen stängs av i slutfasen av matlagningen. Maträtten blir ändå klar tack vare restvärmen. Du skulle förmodligen kunna spara energi varje gång du lagar mat. Stäng bara av hällen ett par minuter innan maträtten är klar och låt restvärmen fixa resten. Men det finns ett enklare sätt! ECO-timern känner inte bara av exakt rätt tid att slå av värmen, den gör även jobbet åt dig.

Specifikationer
- Häll med integrerade kontroller
- Häll med fasad kant
- Kontrollernas placering: Höger fram
- Upplysta kontroller
- En funktion som innebär att zonen snabbt värms upp och sedan går ner till det efterkokningsläge du ställt in. Perfekt vid t ex stekning av pannkaka, potatiskokning mm
- Om du tillfälligt måste gå ifrån hällen och inte vill stänga av så sköter Stop + Go funktionen detta till dig. Tryck på knappen och alla inställningar går ner i varmhållningsläge, tryck på knappen igen och alla inställningar är tillbaka.
- Funktionslås
- Barnlås
- Säkerhet: Automatisk avstängning
- Ljudsignal som kan avaktiveras
- Med timern kan du ställa in när du vill att zonen/zonerna skall slå av. Samtidigt som zonen slås av ljuder en signal.
- Enkel installation med snap-in system
- Färg: Svart

Egenskaper

VarumärkeElectrolux
Art.Nr.40773
FärgSvart
TypHäll
Kabellängd1,5 m
Spänning240 V
Djup52 cm
Höjd3,8 cm
Bredd59 cm
Bredd Nischmått56 cm
EAN-nr7332543452705