Bäst i test trådlösa hörlurar 2021: Vi jämför tre olika bluetooth hörlurar

Är du trött på trassliga hörlurssladdar? Då är trådlösa hörlurar något för dig. Här jämför vi tre olika modeller från Jays, Kitsound och Skullcandy.

Av Bygghemma-redaktionen2021-01-29


Läs också: Bäst i test högtalare med bluetooth

Med trådlösa hörlurar slipper du problemet med trassliga sladdar som är i vägen under träningspasset, gamingen eller jobbsamtalet. Här nedan jämför vi tre populära modeller och passar på att tipsa om vad du ska tänka på inför köpet.

 

Vad ska jag tänka på när jag väljer trådlösa hörlurar?

- Det finns många olika modeller av trådlösa hörlurar; over ear, on ear, in ear eller true wireless. Vilken modell som passar just dig beror framförallt på hur du ska använda hörlurarna (t.ex. under träning, jobb eller spelande) och vad du tycker är bekvämt och snyggt.

- Batteritiden kan skilja sig mellan hörlurarna. Se därför över hur mycket du kommer använda hörlurarna, så att du väljer en batteritid som är tillräcklig för dina behov.

- Nästan lika viktig som batteritiden är laddningstiden. Beroende på vilka hörlurar du väljer är laddningsmöjligheterna olika.

- Trådlösa hörlurar har oftast en eller flera extrafunktioner som kan vara användbara, såsom att vara svettbeständiga, att de har minnesskum eller är anpassade för att tåla kyla. Fundera på vad som passar just dig!


Redaktionens bäst i test trådlösa hörlurar 2021

1. Trådlösa Hörlurar Kitsound Funk 35 True Wireless In-Ear

2. Hörlurar Jays X-Five Trådlös On-Ear

3. Hörlurar Skullcandy Vert Sport In-Ear Trådlös Svart

 

 

Bäst i test trådlösa hörlurar

1:a plats. Trådlösa Hörlurar Kitsound Funk 35 True Wireless In-Ear

Poäng

8,5

Varumärke

Kitsound

Passar dig som

vill kunna använda hörlurarna under träningspasset.

Sammanfattning

Dessa hörlurar är perfekta för att lyssna på musik under träningen utan att sladdar är i vägen och IPX3-klassificeringen innebär att de är svettbeständiga och redo för de tuffaste gympass. Funk 35 biaurala samtalshanteringen garanterar tydligare samtal när du behöver pausa och ringa ett samtal. Ett av de största bekymren med öronpluggar är att de kan lossna eller till och med falla ut men Funk 35 förblir säkra med sina anpassningsbara öronsnäckorna. Funk 35 True Wireless Earbuds har designats med basvänlig ljudkvalitet för att få ut mer av dina favoritlåtar. Lyssna i upp till 6 timmar och ladda sedan upp i bara 1,5 timme samtidigt som du är på språng med det bärbara magnetiska laddningsfodralet som ger upp till 24 timmars speltid.

Rek. pris: 699 kr
Bluetooth räckvidd: 10 m
Laddningstid: upp till 1,5 timmar
Speltid: 6 timmar
Typ: In-Ear - True Wireless

KÖP HÄR: Trådlösa Hörlurar Kitsound Funk 35 True Wireless In-Ear


 

Bäst i test hörlurar Jays X-Five

2:a plats. Hörlurar Jays X-Five Trådlös On-Ear

Poäng

8,4

Varumärke

Jays

Passar dig som

uppskattar en lång batteritid, på resan eller på jobbet.

Sammanfattning

Designad för att passa alla delar av din dag. Oavsett om du är i skolan, på jobbet eller på väg för att träffa några vänner. X-Five Wireless är byggd smart med en hopfällbar design för enkel användning hela dagen, varje dag. Det hopfällbara huvudbandet och de roterande öronkåporna gör det enkelt att ta med dig x-Five Trådlös, var som helst när som helst. Med vadderade öronkuddar av minnesskum, kommer x-Five Wireless att anpassa sin form efter dina öron.

Rek. pris: 799 kr
Bluetooth räckvidd: 10 m
Laddningstid: 2 timmar
Batteritid: 20 timmar
Typ: On-Ear

KÖP HÄR: Hörlurar Jays X-Five Trådlös On-Ear

 

Bäst i test Skullcandy

3:e plats. Hörlurar Skullcandy Vert Sport In-Ear Trådlös Svart

Poäng

8,3

Varumärke

Skullcandy

Passar dig som

älskar utomhusaktiviteter och vill kunna ta med dina hörlurar överallt.

Sammanfattning

Vert fungerar med vad som helst. Bluetooth-ratten fästs enkelt med ett clips på skidglasögonbandet, ryggsäckar, vätskesystem och jackkragen, så att du kan använda den på valfritt sätt året runt. Verts omgivningsmedvetna öronsnäckdesign låter dig höra mer av din omgivning, utan att kompromissa med komfort eller ljudkvalitet. Traditionella öronsnäckskontroller görs för bara händer. Vert's extra stora knapp och skiva är utformad för att användas med alla handskar eller vantar. Så du håller dina händerna varma och skyddade, medan du håller dig i rörelse. Hörlurarna har en inbyggd Tile-tracker för att hjälpa dig hitta din Vert. Batteriet varar i 10 timmar vid -20 ° och i varmare temperaturer kan en full laddning räcka ännu fler timmar.

Rek. pris: 899 kr
Bluetooth räckvidd: -
Laddningstid: Snabbladdning (10 minuter = 2 timmar)
Speltid: 10 timmar
Typ: In-Ear

KÖP HÄR: Hörlurar Skullcandy Vert Sport In-Ear Trådlös Svart

 

 

Se samtliga trådlösa hörlurar härLäs också: Bäst i test GPS-tracker

 

Läs också: Bäst i test soundbar