Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Snygga golv: Här är våra mest populära golv

Planerar du att lägga nytt golv och vill hitta ett riktigt snyggt som passar perfekt hemma hos dig? Här får du veta vilka golv som är mest populära hos oss. Kanske hittar du golvet som matchar just dina behov bland dessa favoriter.

Av jobi19red2023-03-27


Vårt sortiment av golv

 

När vi tittar på vilka golv som var populärast hos under förra året kan vi konstatera att många väljer trägolv i klassisk ek. Inte helt oväntat kanske! Trägolv är tidlöst, finns i oändliga variationer och passar bra i många av hemmets rum. Men i topp 10 har det även smugit sig in ett praktiskt laminatgolv för utrymmen där golvet behöver tåla mer väta och slitage. Gemensamt för golven på listan är att de är lätta att lägga och att de får höga betyg av våra kunder. De flesta av golven är dessutom miljömärkta med Svanen.

Våra mest populära golv

1. Vinylgolv Pergo Classic Plank Soft Grey Oak 1-Stav Premium

2. Laminatgolv Pergo Long Plank 4V Natural Ash 1-Stav

3. Laminatgolv BerryAlloc Original Indian Summer Oak

4. Vinylgolv Pergo Classic Plank Classic Nature Oak 1-Stav

5. Vinylgolv Pergo Classic Plank Modern Coffee Oak 1-Stav

6. Trägolv Kährs Cosenza Mattlackad Ek 1-stav

7. Trägolv Kährs Palazzo Rovere Ek Holländskt Mönster

8. Vinylgolv Pergo Modern Plank Sand Beach Oak 1-Stav

9. Parkettgolv Kährs Siena Mattlackad Ek 3-stav

10. Laminatgolv Pergo Modern Plank 4V - New Englands Oak

 

 

Bästsäljare! Vinylgolv Pergo Classic Plank Soft Grey Oak 1-Stav Premium 

Vårt absolut populäraste golv är Pergos vinylgov Classic plank  i vacker Soft Grey kulör. Golvet ger ett starkt intryck av äkta trä och har tagit vinylgolv till en helt ny nivå. Ett motståndskraftigt golv med en naturlig struktur som återskapar naturen i detalj. Passar utmärkt till större ytor så de ger ett lugnt intryck. 

KÖP HÄR: Vinylgolv Pergo Classic Plank Soft Grey Oak 1-Stav Premium

 

2:a plats. Laminatgolv Pergo Long Plank 4V Natural Ash 1-Stav

Pergo Long Plank är ett slitstarkt laminatgolv med svanenmärkning och livslång garanti. 1-stavsmönstertret i ljust trä och fasade kanter ger ett naturligt öppet intryck i rummet. Golvet har tre ytskikt som gör det extra reptåligt. Det har även bakteriedödande egenskaper som gör det lättare att rengöra utan kemikalier. 

KÖP HÄR: Laminatgolv Pergo Long Plank 4V Natural Ash 1-Stav

3:e plats. Laminatgolv BerryAlloc Original Indian Summer Oak 

Ännu ett laminatgolv toppar listan på populära golv, här ifrån BerryAlloc i vackert naturtroget trämönster. Laminatgolvet är otroligt slitstarkt och fantastiskt vackert i ett mörkt 1-stavsmönster. Ett hygienisk och praktiskt golv som passar i de flesta rum i hemmet.

KÖP HÄR: Laminatgolv BerryAlloc Original Indian Summer Oak

 

4:e plats. Vinylgolv Pergo Classic Plank Classic Nature Oak 1-Stav

Ett vinylgolv i klassiskt 1-stavsmönster är ett populärt val för familjevillor som har höga krav på hållbarheten. Med detta vinylgolv förvandlar du ditt rum till en bekymmersfri zon, 100% vattentätt och såklart lätt att rengöra. Detta populära golvet är i utförandet klassik ek som har måttligt med kvistar och färgvariationer. 

KÖP HÄR: Vinylgolv Pergo Classic Plank Classic Nature Oak 1-Stav

 

5:e plats. Vinylgolv Pergo Classic Plank Modern Coffee Oak 1-Stav

Pergos vinylgolv Classic Plank Modern Coffee Oak 1-stav är ännu ett stilrent 1-stavsgolv i utförandet modern kaffe ek som passar de flesta rum i hemmet. De mörka golvet bidrar till iögonfallande rum och skapar ett trevligt och mysigt intryck. Som Pergos övriga vinylgolv är så klart även detta 100% vattentätt och är otroligt lätt att hålla efter.

KÖP HÄR: Vinylgolv Pergo Classic Plank Modern Coffee Oak 1-Stav

 

6:e plats. Trägolv Kährs Cosenza Mattlackad Ek 1-stav

Det massiva trägolvet Consenza från Kährs är ännu en favorit. Golvet är en naturprodukt och varje planka är helt unik, vilket medför nyansskiftningar, kvistar och ådringar. Ytan är mattlackad och ger ett mjukt och skönt underlag även för bara fötter. Golvet har en tjocklek på 15 mm vilket gör att det kan slipas om flera gånger under sin livslängd. Även detta golv är svanenmärkt.

KÖP HÄR: Trägolv Kährs Cosenza Mattlackad Ek 1-stav

 

7:e plats. Trägolv Kährs Palazzo Rovere Ek Holländskt Mönster

Golvet Palazzo Rovere är ett naturligt trägolv i holländskt rutmönster, det ingår i serien Renaissance Collection som bygger på svunna epokers praktfulla golvstilar. Golvet är av ek med en lackad yta och innefattar en naturlig trävariation med kvistar och nyansskillnader. Ekgolvet är uppbyggt av tre skikt som har en sammanlagt tjocklek på 15 mm, vilket gör att det kan slipas om 3-4 gånger. Miljömärkt av Svanen.

 KÖP HÄR: Trägolv Kährs Palazzo Rovere Ek Holländskt Mönster

 

8:e plats. Vinylgolv Pergo Modern Plank Sand Beach Oak 1-Stav

Modern Plank Sand beach är ett fantastiskt vinylgolv från Pergo. Plankorna är i mönstret 1-stav och har en imitation av ekens naturliga variationer, dvs dramatisk ådring, kvistar och större färgvariation. Golvet ger en naturligt rustik, och samtidigt modern lyxig känsla till rummet.  Med Pergos klicksystem gör det möjligt att låsa golvet både vertikalt och horisontellt. 

KÖP HÄR: Vinylgolv Pergo Modern Plank Sand Beach Oak 1-Stav

 

9:e plats. Parkettgolv Kährs Siena Mattlackad Ek 3-stav

Ännu ett populärt parkettgolv från Kährs, här i en 3-stavsmodell av mattlackad ek. Färgen är naturlig ek och har diskreta variationer i struktur, färg och mindre kvistar. Siena är uppbyggd av flera lager och en sammanlagd tjocklek på 15 mm så det kan slipas 3-4 gånger under åren. Svanenmärkt. 

 

KÖP HÄR: Parkettgolv Kährs Siena Mattlackad Ek 3-stav

 

10:e plats. Laminatgolv Pergo Modern Plank 4V - New Englands Oak

Nu bryter vi av med ett laminatgolv från Pergo, ett slitstarkt och modernt 1-stavsgolv med fasade kanter. Det har en silkesmatt yta som gör det skönt att både titta och gå på. Golvet är anpassat för högt slitage både för hemmamiljö och offentliga miljöer. Det är uppbyggt av flera lager, samt ett extra skikt som gör golvet mer reptåligt än de flesta andra laminatgolv. Det har även extra funktioner som antistatiska egenskaper och förbättrad hygien. Miljömärkt av Svanen. 

KÖP HÄR: Laminatgolv Pergo Modern Plank 4V - New Englands Oak

 

Se alla typer av golv hos oss

Populära produkter under kategorin Golv

Populära artiklar

Andra som läste artikeln läste också