Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Högtalare med bra bas – expertens tips för olika behov

Vilken högtalare som passar bäst för just dig beror helt och hållet på när du kommer att använda den och vilken budget du har. I den här artikeln tipsar vår produktspecialist om vilken högtalare med bra bas som lämpar sig bäst för olika behov och ändamål.

Av Bygghemma-redaktionen2023-02-07


Se hela vårt utbud av högtalare


En högtalare som har bra ljud och bas är en väl värd investering för dig som brukar anordna fester, lyssnar mycket på musik i vardagen eller helt enkelt bara tycker om att skruva upp volymen ibland men inte vill kompromissa med ljud- och baskvalitén. Beroende på vilka kriterier du vill att högtalaren ska uppfylla samt hur mycket pengar du kan tänka dig spendera finns det olika alternativ som är bäst.

Nedan tipsar Bygghemmas produktspecialist om högtalare med bra bas för olika behov!


Billig högtalare med bra bas

För dig som inte använder högtalare så ofta eller eller har en budget att hålla dig inom fungerar en billig högtalare bra. Du slipper spendera så mycket pengar samtidigt som du får en högtalare vars bas är tillräckligt bra för att kunna njuta av musiken medan du lagar mat eller städar.

Högtalare emed bra bas - Högtalare Voombox Trek från Divoom

Voombox Trek är den perfekta högtalaren för dig som inte vill spendera alltför mycket pengar på olika produkter men samtidigt inte vill kompromissa med kvalitén. Högtalaren har förstärkt bas, är vattentålig och väger endast 295 gram.

KÖP HÄR: Högtalare Voombox Trek från Divoom


Liten högtalare med bra bas

Vill du vara säker på att du kan ha med dig högtalaren överallt, utan att för den sakens skull behöva släpa på en tung väska? Då är en liten högtalare det perfekta valet. Eftersom en mindre högtalare varken tar upp mycket plats eller väger särskilt mycket är du garanterad att kunna ta med dig den överallt, bekymmersfritt.

Högtalare med bra bas - Högtalare A10 Mörkgrå från Audio Pro

Högtalaren A10 må vara liten, men den levererar djup bas och kraftfullt ljud tack vare sin BMR-teknologi. Högtalaren går dessutom att koppla ihop med flera stycken, så att hela huset kan känna feststämningen. Finns i fler färger.

KÖP HÄR: Högtalare A10 Mörkgrå från Audio Pro


Vattentät högtalare med bra bas

Du som vill kunna ha med dig högtalaren både till poolpartyt, in i badrummet när du duschar eller till stranden utan att riskera att den går sönder bör definitivt satsa på en vattentät (eller åtminstone vattentålig) högtalare. På så sätt kan du njuta av bra musik utan att behöva oroa dig för att högtalaren ska bli vattenskadad.

Högtalare med bra bas - Högtalare Voombox Pro från Divoom

Voombox Pro är en trådlös högtalare utrustad med hela sex stycken element som tillsammans återger en otrolig kraft och klarhet i både ljud och bas. Tack vare sina högkvalitativa komponenter levererar högtalaren ett 360 graders surroundljud, är vattentålig och har en robust design som klarar av många olika miljöer.

KÖP HÄR: Högtalare Voombox Pro från Divoom


Trådlös högtalare med bra bas

Lyckas du aldrig hålla reda på sladdarna till alla olika apparater? Eller brukar frustrationen komma krypande varje gång du inser att kablarna återigen har trasslat ihop sig? Då kan det vara en bra idé att kika lite extra på en trådlös högtalare. Så länge du kommer ihåg att ladda den är det bara att trycka på play och njuta av musiken!

Högtalare med bra bas - Högtalare XTREME250 20w från Ledwood

XTREME250 är en kraftfull högtalare utrustad med Super Bass och 2 stycken 8 cm subwoofers. Högtalaren är trådlös och kan enkelt hänga med var du än går tack vare det smidiga handtaget och den medföljande bärremmen.

KÖP HÄR: Högtalare XTREME250 20w från Ledwood


Se allt inom ljud och HiFi


Läs också: Bästa bluetooth högtalare – populäraste trådlösa högtalarna just nu

Läs också: Soundbar bäst i test

 

Populära artiklar