Modern vedspis – 3 vedspisar som passar modern lantlig stil

En modern vedspis sätter en härlig stämning i köket eller i sommarstugan. Njut av sprakande vedträn och en behaglig värme samtidigt som du använder spisens möjligheter till matlagning. Här tipsar vi om tre vedspisar som är perfekta om du gillar den moderna lantliga stilen.


Läs också: Eldstad inomhus – 5 frågor du bör ställa dig för att välja rätt kamin

 

Den moderna vedspisen blir alltmer populär i takt med att vårt intresse för inredning och matlagning ökar. Dessutom är den också en utmärkt och mysig värmekälla under kalla dagar. Låt dig inspireras av våra tre vedspisar nedan!           

 

 

modern vedspis med täljsten

Vedspis MBS Olymp Plus med Täljsten

Olymp Plus är en värmande kamin i hög kvalitet som även är en snygg reservspis. Är till stora delar tillverkad av gjutjärn och har en effekt på 12 kW. Riktigt kokplatta och en rejäl eldstad, asklåda samt förvaringslåda.

KÖP HÄR: Vedspis MBS Olymp Plus med Täljsten

 

 

modern vedspis med täljsten och ugn

Vedspis MBS Olympia Plus med ugn Täljsten

MBS:s vedspis Olymp Plus fast med både spisplatta och en liten ugn. Är till stora delar tillverkad av gjutjärn och har en maxeffekt på 12 kW.

KÖP HÄR: Vedspis MBS Olympia Plus med ugn Täljsten

 

 

 

 

stor modern vedspis med ugn

Vedspis MBS Magnum med Täljsten

MBS Magnum är en robust, rejäl och rustik vedspis. Topp, bottenplatta, eldstad och dörrar är i gjutjärn och möjlighet finns att dra skorstenen uppåt eller bakåt. Effekten ligger på hela 12 kW. Eldstaden ger god inblick till elden och ugnen är rejäl med en tydlig termometer på framsidan.

KÖP HÄR: Vedspis MBS Magnum med Täljsten

 

 

Läs också: Bygga utekök – 5 heta tips