5 smarta saker du vill ha med till stranden

Ladda upp för att kunna tillbringa långa dagar på stranden i sommar. Här tipsar vi om fem saker som gör att du inte behöver gå hem i förtid.


Läs också: Poolleksaker – 7 måsten till sommarens poolhäng

Läs också: Topp 10: Bästa uteleksakerna till trädgården

Börjar solens strålar att brännas eller den medhavda drycken bli ljummen? Lugn! Med rätt packning kan du undvika de största misstagen och njuta extra länge på stranden.

 

Kylbox

Kylbox

En kylbox håller drycken kall och ser till att matsäcken är fräsch längre. Kylboxen från Dometic rymmer 29 liter, kyler ned till 18°C under omgivningstemperaturen och har USB-anslutning för laddning av mobila apparater.

KÖP HÄR: Kylbox Dometic CoolFun SC

 

 

Solstol 

Solstol

En campingstol i brassestil är ovärderlig när sanden börjar kännas hård och obekväm. Denna stol från Hillerstorp har lång rygg och är ställbar i två lägen.

KÖP HÄR: Solstol Hillerstorp Brasse

 

 

Parasoll

Strandparasoll

Ett parasoll som du enkelt sticker ner i gräset eller sanden skyddar mot solens strålar och ger välbehövlig svalka. Här en variant från Comfort Garden.

KÖP HÄR: Parasoll Comfort Garden Glen Ø 157 cm

 

 

Strandtält

Strandtält

Ett litet tält utgör ett perfekt skydd för barnen mot sol och vind. Dessutom blir det ett mysigt rum för lek, pyssel och läsning. Tältet från Briv sätter du enkelt upp på mindre än en minut.

KÖP HÄR: Tält Briv Apelviken Pop up 3-mans

 

 

Barnflytväst

Flytväst till barnen

En bra flytväst till de yngsta är en extra trygghet vid vattnet. Även om du alltid ska ha barnen under uppsikt. Här en flytväst från Crewsaver med väl synlig varselfärg, försedd med reflexer och visselpipa.

KÖP HÄR: Barnflytväst Crewsaver Euro 100N


Läs också: Kul träning i trädgården för hela familjen – 5 bästa tipsen