Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Välj en snygg golvbrunn och skapa en exklusiv känsla i badrummet

Man ska inte underskatta golvbrunnens betydelse för den totala känslan i badrummet. Faktum är att en snygg golvbrunn kan ge ett rejält lyft och en fräschare känsla i allmänhet. Idag finns både exklusiva och stilrena alternativ som fulländar badrumsrenoveringen. Här presenterar vi några av våra favoriter.

Av Bygghemma-redaktionen2023-11-30


Läs också: Byta golvbrunn – hur går det till och vad kan du göra själv?


I jakten på en snygg golvbrunn bör du ta hänsyn till rummets övriga stil och inredning. För ett nytt badrum med stora mörka klinkers kan det till exempel vara snyggt med en golvbrunn som smälter in och anpassas med samma mönster och färg. I tvättstugan är det å andra sidan inte säkert att det blir snyggt med en exklusiv variant, utan kanske snarare en enklare och mer klassisk modell passar bättre.

Vilken golvbrunn du än väljer är det förstås viktigt att den blir korrekt installerad och håller tätt i alla lägen. Här nedan listar vi några utvalda favoriter från kvalitetstillverkare som Purus line, Unidrain och Blücher.


Exklusiva golvbrunnar

 

Hörnavlopp Unidrain – HighLine

Med ett hörnavlopp i triangelform och silverfärg får du en geometriskt tilltalande golvbrunn som passar i de flesta duschutrymmen.

KÖP HÄR: Hörnavlopp Unidrain – HighLine

 

Linjeavlopp Unidrain - Highline Nisch

Ett linjeavlopp ger en särskilt exklusiv känsla i rummet och med en panel som kan matchas till omgivande ytor smälter den in på ett utomordentligt sätt.

KÖP HÄR: Linjeavlopp Unidrain – HighLine Nisch

 

Linjeavlopp Unidrain - Highline Custom

Duschrännan lämpar sig väl i badrum där du vill ha riktigt stora klinkers som ger ett robust och stilrent intryck. Dess avlånga form gör att den fångar upp vattnet effektivt.

KÖP HÄR: Linjeavlopp Unidrain – HighLine Custom

 

Komplett Golvbrunn Blucher - Waterline

KÖP HÄR: Komplett Golvbrunn Blücher – WaterLine


Enkla och stilrena golvbrunnar

Du behöver inte alltid krångla till det. Även med en enklare golvbrunn kan du trots allt skapa ett snyggare badrum, eller för all del tvättstuga. Vi har en mängd olika klassiskt utformade golvbrunnar som både är enkla att montera och som håller hög kvalitet.

Här kan du välja bland alla våra golvbrunnar


Tips! Snygga till golvbrunnen med ny sil eller klinkerram

Om din befintliga golvbrunn är fullt duglig räcker det med att byta ut golvbrunnssilen eller klinkerramen för att åstadkomma en stor skillnad åt det bättre.

Se våra golvbrunnssilar och klinkerramar här

 

Populära produkter under kategorin Golvbrunn