Badrumsmatta: 5 trendiga badrumsmattor som ger badrummet ett lyft

Att köpa en ny badrumsmatta kanske är det allra enklaste sättet att piffa till badrummet. Förutom att den ska vara skön att gå på och tåla blöta fötter, ska den såklart vara snygg att titta på! Som inspiration har vi på redaktionen valt ut våra favoritmattor just nu.

 

I vår är det mer färg som gäller, gärna i jordnära toner som beige, vitt och creme, ljust gult och grönt. Även blått kommer starkt under 2020. Vi kan inte heller låta bli att hålla oss kvar i de senaste årens  trend med svart och vit tillsammans. Det funkar fortfarande tycker vi!   

 

Spirella Kito Ice-Berry

Kanske vår absoluta favorit designmässigt! Mjuka runda former med ljusa toner i blått, brunt och vitt. Tillverkad i 80 procent polyester och 20 procent bomull. Tål golvvärme och går att tvätta och torktumla (på låg temperatur). Mått: 60x90 cm. 

Rek. pris 702 kr. 

Köp här

 

Ridder Istanbul

Blir det mer elegant och tidlöst än så här? Ridders badrumsmatta är mjuk och behaglig för fötterna. Tillverkad av 100 procent akryl, vilket gör den snabbtorkande och lämplig för golvvärme. Mått: 60x90 och 70x120 cm.

Rek. pris 995 kr. 

Köp här 

 

 

InHouse Blocks Rund

Badrumsmattan för dig som vill unna dina fötter en riktigt mjuk och skön upplevelse! Block-mönster i trendiga blå toner, tillverkad i akryl med baksida i latex. Går att tvätta för hand eller i maskin. Mått: 70x70 cm. 

Rek. pris. 745 kr.

Köp här InHouse Rand Vit/Svart

Vi tror att den svartvita trenden håller i sig! Inhouse Rand är en stilren handvävd badrumsmatta i bomull med baksida i latex. Går att tvätta för hand eller i maskin. Mått: 50x80 och 60x90 cm.

Rek. pris. 199 kr. 

Köp här

 

 

Kleine Wolke Level

Det blir inte mer naturligt än så här! Badrumsmattan Level är gjord i trä skördat från ett förnybart plantage. Ett perfekt komplement i det ljusa moderna badrummet. Mått: 50x80 cm.

Rek. pris 1 131 kr. 

Köp härSe alla badrumsmattor här