Flishugg |

Filtrera

18 738 kr

49 988 kr

18738
18738
49988
49988

kellfri

(3)

Sortera

3 Produkter

Du har sett alla 3 produkter

De flesta mark- och skogsägare använder regelbundet flishuggar. En flishugg kallas även flistugg och används som det låter för att omvandla grenar och kvistar till flis. Vilken storlek på grenar som flishuggen klarar beror på dess storlek och kraft. Det är inte bara mark och skogsägare som använder flishugg, det är även bra med en mindre flishugg om man har en rejäl trädgård.

Vad finns det för typer av flishugg?

Det finns allt från traktordrivna till mindre eldrivna flishuggar. För den som har skog kan det vara värt att välja en större som exempelvis en traktordriven då den ska klara större grenar. Den som vill ha den för att röja på tomten klarar sig vanligtvis med en mindre modell.

Vad gör man med flisen?

Flisen kan användas på många olika områden. Normalt för privatpersonen är att man använder flisen för att skydda rabatter, buskar och träd. Det går att lägga flisen i rabatterna som skydd och minska fuktförlusten.

Är det säkert att använda en flishugg?

Precis som med alla maskiner finns det risker. Det är viktigt att ha rätt kläder och följa instruktionerna. Se till att ha skyddande kläder och gärna skyddsglasögon. Hos oss på Bygghemma kan du köpa flishugg till billigt pris online för en smidigare röjning.