Pizzaugn

Pris
3 129
3 129
14 495
14 495
Varumärke
Leveranstid

Pizzaugn | Laga gudomliga pizzor

Pizza är kanske snabbmatens snabbmat – men behöver för den delen inte vara liktydigt med skräpmat. Många gillar att utveckla sin matlagning även när det kommer till den populära rätten från Italien. Med en egen pizzaugn kan du göra hemmagjord pizza i världsklass, med precis de tillbehör du gillar.

Läs mer...
Visar 4 av 4 produkter
Sida 1 / 1
Pizzaugn Uuni 3
ooni-brand-logo.jpg
3 129 kr
3 299 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Vad utmärker en pizzaugn?

En pizzaugn är ett häftigt verktyg för den matlagningsintresserade pizzaälskaren. Vedeldade pizzaugnar kommer upp i en hög värme – mycket högre än en traditionell ugn – vilket innebär kort tillagningstid, som ofta ses som en nyckelfaktor när det kommer till att baka en riktigt god pizza. En pizzaugn har i regel ett bakbord i sten som ger en jämn värme underifrån.

Kan man ha en pizzaugn som privatperson?

Självklart är inte en egen restaurang ett krav för att få skaffa en pizzaugn. Det finns gott om olika modeller och storlekar på pizzaugnar, och du har goda chanser att hitta en för just dig och dina behov. En riktigt kompakt variant är möjlig att placera på ett bord eller en arbetsbänk, medan en större modell kan bli ett häftigt tillskott i uteköket. Naturligtvis går det att använda en pizzaugn också till andra anrättningar än pizza.

Hur varm blir en pizzaugn?

Pizzaugnens stora styrka är att den kan bli riktigt varm. Självklart går det att styra temperaturen om du vill tillaga mat på lägre temperatur. Flera modeller kan bli upp till 500 grader varma, vilket innebär en färdiggräddad pizza på 90 sekunder. Välkommen att hitta din favorit bland billiga pizzaugnar online hos oss på Bygghemma, och smaklig spis!