Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Garagetält & mc-tält

Filtrera

2490kr
40031kr

Visa enbart nyheter

(9)

fornorth

(14)

gop

(1)

lyfco

(9)

Endast snabbleverans

(1)

100 x 120

(1)

60 x 80

(1)

80 x 100

(1)

Sortera

24 Produkter

Du har sett alla 24 produkter

Om du behöver tillfällig förvaring kan ett garagetält vara lösningen. Kanske har du en båt som behöver stå skyddad under vinterhalvåret, kanske behöver du tak över din bil innan ditt permanenta garage är på plats. Oavsett vad anledningen än må vara är garagetältet en billig och flexibel lösning som snabbt kan sättas på plats. Tälten går dessutom lätt att flytta på vilket kan vara en fördel av flera olika anledningar. Våra billiga garagetält finns i ett flertal olika storlekar vilket gör det enkelt att hitta det som passar just dina behov. Våra modeller är anpassade för det nordiska klimatet och klarar av både väder och vind.

För ett flertal olika behov

Beroende på användningsområde finns det olika modeller att välja mellan. Söker du efter garagetält för förvaring av bil eller båt bör du ha i åtanke att tältet måste vara tillräckligt högt. Noggrann mätning är att rekommendera. Lättare blir det om du skall förvara byggmaterial, maskiner, verktyg eller liknande. Se då bara till att tältet har den yta du kräver. Gemensamt för alla våra tält är att de är enkla och snabba att montera. De är byggda utav korrosionsbeständigt ramverk samt extra slitstark polyetenväv utan sömmar för maximal vattenavvisning. Dukarna är UV-behandlade och fästs mot ramverket med starka spännband. Tältet är flyttbart även i rest position. Tältets utformning gör att snö och regn enkelt glider av, vilket innebär att du slipper oroa dig för att den extra tyngden skall medföra att tältet rasar.

Förvaring när du behöver det

Söker du efter extra förvaring kan vi på Bygghemma hjälpa dig. Våra garagetält säljes omonterade men är enkla att resa, även för den ovana. Vi har ett flertal olika storlekar att välja på, både vad gäller arealen och takhöjden. Behöver du tips och goda råd står vi mer än gärna till tjänst. Hos oss hittar du hög kvalitet till låga priser.