Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, mån-fre 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Garagehus

  Pris
  6 595 kr
  6 595 kr
  6 595 kr
  6 595 kr
  Varumärke
  Utförande
  Leveranstid
  Area (m2)
  23
  23
  23
  23
  Höjd (mm)
  2400
  2400
  2400
  2400

  Garagetält

  Om du behöver tillfällig förvaring kan ett garagetält vara lösningen. Kanske har du en båt som behöver stå skyddad under vinterhalvåret, kanske behöver du tak över din bil innan ditt permanenta garage är på plats. Oavsett vad anledningen än må vara är garagetältet en billig och flexibel lösning som snabbt kan sättas på plats. Tälten går dessutom lätt att flytta på vilket kan vara en fördel av flera olika anledningar. Våra billiga garagetält finns i ett flertal olika storlekar vilket gör det enkelt att hitta det som passar just dina behov. Våra modeller är anpassade för det nordiska klimatet och klarar av både väder och vind.

  Läs mer...
  Visar 1 av 1 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  fr.6 595 kr
  6 642 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  För ett flertal olika behov

  Beroende på användningsområde finns det olika modeller att välja mellan. Söker du efter garagetält för förvaring av bil eller båt bör du ha i åtanke att tältet måste vara tillräckligt högt. Noggrann mätning är att rekommendera. Lättare blir det om du skall förvara byggmaterial, maskiner, verktyg eller liknande. Se då bara till att tältet har den yta du kräver. Gemensamt för alla våra tält är att de är enkla och snabba att montera. De är byggda utav korrosionsbeständigt ramverk samt extra slitstark polyetenväv utan sömmar för maximal vattenavvisning. Dukarna är UV-behandlade och fästs mot ramverket med starka spännband. Tältet är flyttbart även i rest position. Tältets utformning gör att snö och regn enkelt glider av, vilket innebär att du slipper oroa dig för att den extra tyngden skall medföra att tältet rasar.

  Förvaring när du behöver det

  Söker du efter extra förvaring kan vi på Bygghemma hjälpa dig. Våra garagetält säljes omonterade men är enkla att resa, även för den ovana. Vi har ett flertal olika storlekar att välja på, både vad gäller arealen och takhöjden. Behöver du tips och goda råd står vi mer än gärna till tjänst. Hos oss hittar du hög kvalitet till låga priser.