Ekologiska fröer | För miljön och din hälsa

Filtrera

19 kr

38 kr

19
19
38
38

nelson garden

(68)

Sallat & bladgrönt

(9)

Kål & broccoli

(8)

Gurka, squash, pumpa & melon

(7)

Basilika

(2)

Blommor

(6)

Bönor & ärter

(7)

Lök

(2)

Paprika & chili

(3)

Tomater

(5)

Rotfrukter

(6)

Persilja

(2)

Koriander

(1)

Timjan

(1)

Dill

(1)

Citronmeliss

(1)

Salvia

(1)

Gräslök

(1)

Oregano

(1)

Gurkört

(1)

Bär

(1)

Krasse

(1)

Majs

(1)

Endast snabbleverans

(68)

Sortera

68 Produkter

Du har sett 36 av 68 produkter
1 av 2

Funderar du på att plocka fram krukorna, såjorden och börja odla? Gör ett medvetet val när det kommer till fröer. Genom att välja ekologiska fröer gör du en insats för både miljön och din egen hälsa. EU-symbolen föreställande ett löv betyder att fröerna är certifierade och uppfyller EU:s krav om ekologiskt jordbruk och är en garanti för ursprung och kvalitet.

Vad menas med ekologiska fröer?

Att fröer är ekologiska innebär att de har odlats fram helt giftfritt, det vill säga utan konstgödsel, bekämpningsmedel och andra kemikalier. Marken där fröodlingen bedrivs får inte ha odlats med bekämpningsmedel eller konstgödsel på minst fem år, och avståndet till konventionella odlingar är strikt reglerad så att de ekologiska odlingarna inte påverkas.

Varför ska jag välja ekologiska fröer?

Våra handlingar gör skillnad. Genom att använda dig av ekologiskt odlade fröer är du med och bidrar till att marken på de platser där fröerna tas fram förblir fri från konstgödsel, kemiska bekämpningsmedel och andra gifter. På så sätt är du med och bidrar till en hållbar, ekologisk utveckling. Genom att använda dig av ekologiska fröer när det kommer till ätbara odlingar kan du vara säker på att det inte följer med några gifter till växterna, som kommer att vara både goda och näringsrika.

Vilka ekologiska fröer kan jag välja emellan?

Hos oss på Bygghemma hittar du ett brett sortiment av ekologiska fröer till ett bra pris. Du hittar både bladgrönt, olika ärter och tomatsorter i menyn till vänster. Köp dina ekologiska fröer online redan idag för en hållbar, ekologisk odling.