Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Gräs & gräsmatta

Filtrera

14kr
71800kr

Visa utvalda artiklar

(3)

Visa enbart nyheter

(11)

@plant

(15)

algomin

(7)

berryalloc

(7)

biolan

(2)

forbo

(2)

fornorth

(2)

greenline

(1)

grimsholm

(1)

hasselfors garden

(3)

husqvarna

(1)

nelson garden

(7)

scanturf

(7)

skånefrö

(13)

substral

(2)

tergent

(1)

turfquick

(3)

weibulls

(4)

wolf-garten

(5)

xeed

(10)

Endast snabbleverans

(71)

Sortera

93 Produkter

Du har sett 36 av 93 produkter
1 av 3

Vanliga frågor om

Kan jag köpa en färdig gräsmatta?
När ska jag anlägga min gräsmatta?
Vad ska jag köpa för gräsfrö?

Alla vill vi väl ha en fin gräsmatta i trädgården. Köp gräs online hos oss på bygghemma.se så kommer du garanterat att ha en fin gräsmatta i din trädgård. Har du ingen trädgård? Kanske kan en konstgräsmatta på balkongen eller terrassen vara ett alternativ för dig! Konstgräs är inte längre som det en gång var, det vill säga plastigt och onaturligt. Konstgräs har fått ett rejält uppsving, och ofta kan man inte ens se skillnad mellan riktigt, naturligt, gräs och konstgräs. Vill du slippa klippa, gödsla, vattna och slita med din gräsmatta, kanske konstgräs även kan passa dig med trädgård! Vill du inte ha konstgräs, finns också gräsfrö av olika sorter. Allt för att passa just din trädgård.

Olika typer av gräs för att anlägga gräsmatta

Gräsfröer kan sås när som helst under säsongen. Allra bäst är det dock att så på hösten då marken är varm och lagom fuktig. Du slipper dessutom ogräs till en stor del då ogräset tenderar att växa till sig som bäst under våren och sommaren. Om du sår gräs under våren kan det ta lite längre innan den växer till då temperaturen i marken fortfarande är rätt låg. Konstgräs är ett fullgott alternativ för dig som inte vill ha allt jobb en gräsmatta för med sig, och har en liten trädgård, uteplats, balkong eller bakgård. Du kan välja att ha konstgjort gräs på en del av ytan eller hela trädgården. Du slipper definitivt allt vad ogräs heter och gräset kommer att garanterat vara grönt, välmående och fint under hela sommaren.

Fixa grönaste gräset till din trädgård

Fixa det grönaste gräset oavsett vilken sida av staketet du bor på och köp gräs online. Vi har gräsfrö och konstgräs som passar alla typer av trädgårdar och uteplatser. Ge din trädgård ett lyft med en välmående gräsmatta eller skapa en evigt grön oas med högkvalitativt konstgräs. Vi på bygghemma.se har ett stort utbud av olika typer av gräs och alltid bra priser!