Kompostgaller

Filtrera

greenline

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

1 Produkt

Du har sett alla 1 produkter

Skapa ordning och reda i trädgården med ett billigt kompostgaller. Samla och håll din trädgårdskompost på plats med galler som du smidigt sätter upp, anpassar och placerar om. Här hivar du ner fallfrukt, gräsklipp, ogräs och löv när du rensar och röjer för en fin utemiljö. Ett annat populärt användningsområde för kompostgaller är som stängsel och hage för små husdjur. Vad behöver du galler omkring? Tack vare lättmonterade sektioner är storlek och form på inhägnaden fullt flexibel. De funktionella metallgallret smälter diskret in i omgivningen. Detta är en smidig & prisvärd lösning , inga verktyg behövs för montering och kompostgaller är lätta att anpassa och flytta.

Flexibel inhägnad & förvaring i din trädgård

Kompostgaller är praktiska med flera användningsområden. Sätt ihop valfritt antal gallersektioner till exempelvis en kvadrat eller rektangel som passar in där du vill placera den, och rymmer det du vill. Dessa gallersektioner lämpar sig också för att skapa förvaringsutrymme åt annat i trädgård och förråd. Du kan rasta kaniner och andra husdjur i en trygg hage, som kan flyttas runt till nya betesområden. Eller sätta upp ett stängsel för skydd och avgränsning, tillfälligt eller permanent. Komplettera endast med staketstolpar. Inga verktyg behövs! Du monterar smidigt ihop sektionerna med de spirallås som följer med på köpet. Önskar du fler sektioner är det lätt att komplettera: beställ fler här hos oss, vi levererar alltid fraktfritt.

Beställ ditt kompostgaller idag

Få ordning i trädgården samtidigt som du framställer egen kompostjord av hög klass. Hos oss beställer du dina kompostgaller online. Saknar du något annat i trädgården? Se dig gärna omkring i vårt stora utbud inom trädgård och utemiljö. Beställ det du behöver idag, och tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar, vår kundservice hjälper dig gärna!