Miniväxthus

Filtrera

49 kr

369 kr

49
49
369
369

biolan

(1)

hortus

(4)

nelson garden

(8)

Transparent

(4)

Svart

(3)

Grön

(5)

Turkos

(1)

Brun

(1)

110 mm

1 280 mm

110
110
1280
1280

315 mm

1 150 mm

315
315
1150
1150

Sortera

13 Produkter

Du har sett alla 13 produkter

Har du alltid drömt om ett växthus men känt att de tar för mycket plats, är lite för dyra och kräver för mycket underhåll? Nu finns det nya produkter på marknaden som innebär att dessa invändningar inte längre är relevanta. Billiga miniväxthus är mycket användbara om du är odlingsintresserad. Idag finns det andra material än glas som släpper igenom ljus och skyddar dina plantor och som dessutom gör det möjligt att tillverka lätta och billiga växthus. Med ett eller flera tält av den här typen öppnar sig nya möjligheter och du kan odla mycket som annars inte hade överlevt under de förhållanden du har i din trädgård.

Vilka är fördelarna med ett miniväxthus?

Växthus gör så att du kan förgro plantor tidigt på våren utan att behöva vara orolig för insektsangrepp och besvärliga väderförhållanden. De kan givetvis även användas som skydd för vuxna plantor och bidrar till att skapa ett bra mikroklimat där de flesta växter trivs. Det är jättelätt att sätt ihop ett miniväxthus, du gör det på några minuter. Produkterna är dessutom väldigt lättplacerade och kan enkelt flyttas om du skulle behöva göra det. På vintern monterar du ihop dem, ungefär som du gör med ett vanligt tält. De kan sedan förvaras utan att de tar så mycket plats i anspråk. Välj mellan flera olika modeller beroende på hur stor odlingsyta du behöver.

Öka din kapacitet som odlare

Hos oss på bygghemma.se kan du köpa miniväxthus som gör det både roligare och enklare att plantera grönsaker och prydnadsväxter. Inte minst om du vill driva upp plantor under optimala förhållanden eller skydda dina växter från sniglar och insekter är detta en toppenprodukt. Hör gärna av dig till vår kundtjänst om du är osäker på vilken av produkterna i kategorin som passar bäst utifrån förhållandena i din trädgård.