Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Planteringskärl & krukor

  Pris
  199 kr
  199 kr
  359 kr
  359 kr
  Färg
  Varumärke
  Material
  Leveranstid

  Miniväxthus

  Har du alltid drömt om ett växthus men känt att de tar för mycket plats, är lite för dyra och kräver för mycket underhåll? Nu finns det nya produkter på marknaden som innebär att dessa invändningar inte längre är relevanta. Billiga miniväxthus är mycket användbara om du är odlingsintresserad. Idag finns det andra material än glas som släpper igenom ljus och skyddar dina plantor och som dessutom gör det möjligt att tillverka lätta och billiga växthus. Med ett eller flera tält av den här typen öppnar sig nya möjligheter och du kan odla mycket som annars inte hade överlevt under de förhållanden du har i din trädgård.

  Läs mer...
  Visar 4 av 4 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  35%
  Rabatt
  199 kr
  305 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  36%
  Rabatt
  299 kr
  465 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  33%
  Rabatt
  fr.199 kr
  299 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  33%
  Rabatt
  359 kr
  535 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Vilka är fördelarna med ett miniväxthus?

  Växthus gör så att du kan förgro plantor tidigt på våren utan att behöva vara orolig för insektsangrepp och besvärliga väderförhållanden. De kan givetvis även användas som skydd för vuxna plantor och bidrar till att skapa ett bra mikroklimat där de flesta växter trivs. Det är jättelätt att sätt ihop ett miniväxthus, du gör det på några minuter. Produkterna är dessutom väldigt lättplacerade och kan enkelt flyttas om du skulle behöva göra det. På vintern monterar du ihop dem, ungefär som du gör med ett vanligt tält. De kan sedan förvaras utan att de tar så mycket plats i anspråk. Välj mellan flera olika modeller beroende på hur stor odlingsyta du behöver.

  Öka din kapacitet som odlare

  Hos oss på bygghemma.se kan du köpa miniväxthus som gör det både roligare och enklare att plantera grönsaker och prydnadsväxter. Inte minst om du vill driva upp plantor under optimala förhållanden eller skydda dina växter från sniglar och insekter är detta en toppenprodukt. Hör gärna av dig till vår kundtjänst om du är osäker på vilken av produkterna i kategorin som passar bäst utifrån förhållandena i din trädgård.