Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Planteringskärl & krukor

Miniväxthus & minidrivhus | Odla i växthus inomhus

Filtrera

55kr
739kr
55
55
739
739

biolan

(1)

hortus

(6)

nelson garden

(9)

315mm
2160mm
315
315
2160
2160
110mm
1090mm
110
110
1090
1090

Drivhus

(5)

Miniväxthus

(7)

Minidrivhus

(3)

Plastväxthus

(1)

Sortera

16 Produkter

Du har sett alla 16 produkter

Vanliga frågor om

Vilka är fördelarna med ett miniväxthus?
Vad kan jag odla i ett miniväxthus?
Vilket miniväxthus passar mig?

Har du alltid drömt om ett växthus men känt att de tar för mycket plats, är lite för dyra och kräver för mycket underhåll? Nu finns det nya produkter på marknaden som innebär att dessa invändningar inte längre är relevanta. Billiga miniväxthus är mycket användbara om du är odlingsintresserad. Idag finns det andra material än glas som släpper igenom ljus och skyddar dina plantor och som dessutom gör det möjligt att tillverka lätta och billiga växthus. Med ett eller flera tält av den här typen öppnar sig nya möjligheter och du kan odla mycket som annars inte hade överlevt under de förhållanden du har i din trädgård.

Öka din kapacitet som odlare med miniväxthus

Hos oss på Bygghemma kan du köpa miniväxthus som gör det både roligare och enklare att plantera grönsaker och prydnadsväxter. Inte minst om du vill driva upp plantor under optimala förhållanden eller skydda dina växter från sniglar och insekter är detta en toppenprodukt. Hör gärna av dig till vår kundtjänst om du är osäker på vilken av produkterna i kategorin som passar bäst utifrån förhållandena i din trädgård.

Växthus till pallkrage – Skapa ditt eget drivhus

Miniväxthus är utmärkta för odling i pallkrage. Du placerar helt enkelt växthuset över pallkragen och har då skapat ett varmare klimat för växter som är i behov av det. Du förvandlar enkelt din pallkrage till ett drivhus genom att kombinera den med ett växthus. Var noga med att mäta din pallkrage så att du måtten matchar miniväxthuset. Om växthuset till pallkrage ska stå på en öppen plats är det bra om du också köper en variant som klarar av tufft väder och vind.