Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Infravärmare | Förlänger sommaren med infravärme

Filtrera

862kr
1629kr

IP44

(1)

IP54

(1)

IP55

(3)

2000W
2500W

Endast snabbleverans

(5)

arkiio

(2)

comfort garden

(4)

frico

(9)

gnosjö klimatprodukter

(5)

heat1

(13)

heatscope

(5)

home it

(8)

hortus

(27)

opranic

(5)

sunred

(22)

sunwind

(5)

termo

(12)

thermex

(2)

tristar

(4)

veito

(7)

Sortera

5 Produkter

Du har sett alla 5 produkter

Vanliga frågor om

Hur fungerar infravärmare?
Kan jag installera en infravärmare själv?
Hur skall jag placera en infravärmare?
Hur energieffektiv är en infravärmare?

Populära filtreringar

Vill du förlänga sommarsäsongen med hjälp av infravärme? Infravärmare är en mycket bra investering för alla som har en uteplats eller balkong. Genom att hålla uppe värmen ett par extra timmar förlänger du både de trevliga sommarkvällarna och hela sommarsäsongen i sig. Infravärmare finns i många storlekar och modeller, du kan välja att montera dem på väggar och tak, eller ha dem stående där du finner utrymme. Du kan också sätta in värme i annars fuktiga utrymmen för att hålla mögel borta. Det finns även många modeller som inte behöver skydd från regn och rusk utan kan användas året om.

Välj mellan olika infravärmare

Som med allt annat för hem och hus är det viktigt att du först utvärderar dina behov innan du köper en infravärmare. Ska du placera den under tak eller i ett tält? Kommer den vara skyddad från regn eller bör den kunna tåla lite vattenstänk? Det kan vara skönt att ha en infravärmare som också sprider värme på golvet och inte bara ovanifrån. I sådana fall kan du välja en modell som står upp och pressar den varma luften ner för att sedan stiga upp och värma utrymmet. Infravärmare till uterum och balkong är energisnåla och kräver knappt något underhåll. De flesta stänger av sig själva om de skulle bli överhettade. Välj en med jordfelsbrytare och rostskyddsgaranti för bättre kvalitet och högre säkerhet. Tänk över var närmaste el-uttag är placerat innan du köper en. Om du behöver använda förlängningssladd - välj en jordad.

Håll dig varm med infravärme

Om du tycker om att spendera tid utomhus eller kanske har en verkstad i garaget som du gärna mekar i så kan infravärmare vara en bra idé. De är strömsnåla och värmer upp snabbt, samtidigt som de är diskreta och inte tar upp mycket plats. Vänd dig till oss på Bygghemma när du ska köpa infravärmare så kommer du garanterat hitta en som passar ditt behov.