Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Trädgårdssoffa

Rottingsoffa | Tidlöst & bekvämt

Filtrera

1995kr
13998kr
1995
1995
13998
13998

Visa utvalda artiklar

(5)

Visa enbart nyheter

(1)

bloomingville

(1)

comfort garden

(5)

hillerstorp

(10)

venture design

(1)

640mm
2200mm
640
640
2200
2200

Soffa

(5)

Mittdel

(6)

Dagbädd

(1)

Hörndel

(1)

Hörnsoffa

(2)

Trädgårdssoffa

(1)

Loungesoffa

(1)

1,0

(7)

2,5

(1)

3,0

(4)

Sortera

17 Produkter

Du har sett alla 17 produkter

Vanliga frågor om

Naturlig eller konstgjord rottingsoffa?
Svart eller vit rottingsoffa?
Ska jag inreda altanen med rottingsoffa?

Möbler som är tillverkade i rotting har en naturlig och jordnära känsla. Vanligtvis är rottingmöbler konstruerade med en stål- eller trästomme som sedan täcks med flätad rotting. Det ger en intressant och unik textur som även är mycket tålig och hållbar. Rotting tillverkas av den slingriga stammen från palmväxterna i familjen Lepidocaryodidaea. Eftersom rottingen är ett naturligt material åldras det vackert om du sköter om det på rätt sätt och får en gråaktig patina med åren. Vill du köpa en prisvärd rottingsoffa i god kvalitet är detta kategorin för dig.

Charmiga hem med rottingsoffor

En rottingsoffa är fin att placera i hemmets alla rum eftersom den har en rustik charm som är lätt att matcha med övrig inredning. Tänk på att naturrotting inte tål vatten så du kan inte placera möbeln utomhus, men det går givetvis att placera din soffa av rotting i ett inglasat uterum eller täckta uteplats där den är skyddad från regn. För att torka av din soffa i rotting använder du en mycket lätt fuktad trasa, men var noggrann så det inte blir för blött. Det kan även vara bra att inte låta rottingsoffan stå i direkt solljus eftersom det kan torka ut rottingen vilket gör den skör efter ett tag. Sköter du om din rottingsoffa på rätt sätt håller den länge och behåller sin skönhet år efter år.

Rottingsoffa - tidlösa och klassiska

Naturrotting är ett material som har använts för att tillverka möbler under en väldigt lång tid och det finns en anledning till det. Rottingen har en tidlös och romantisk charm som du i regel aldrig tröttnar på. När du väljer att köpa rottingsoffa investerar du inte bara i god kvalitet utan även hållbarhet och bekvämlighet. Välj materialet rotting för din nästs soffa.