Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Singer | Ta hand om dina kläder

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Är Singer ett etablerat varumärke?
Vad kan jag göra med Singers symaskin?
Vem kan använda en symaskin från Singer?

Varumärket Singer grundades 1850 och är utan tvekan mest kända för sina symaskiner som ger oändliga möjligheter till kreativt skapande för både nybörjare och proffs. De var bland annat först med att introducera den elektroniska symaskinen. Men förutom att vara synonymt med sömnadsglädje satsar Signer också stort på att erbjuda sina kunder andra billiga produkter som underlättar i hemmet. Vi på Bygghemma är stolta återförsäljare av Singer.

Vilka Singer-produkter kan man behöva i sitt hem?

Med sina populära sy-, overlock- och brodérsymaskiner vill Singer ge dig som kund möjlighet att skapa och vara kreativ. Utöver symaskin med olika möjligheter och tillbehör tillverkar Singer flera andra guldkorn. Bland sina Home Essentials erbjuder de flertalet produkter för klädvårdnad. Från noppborttagare och ångstrykjärn till ångstationer och ångpressar. I produkterna hittar vi flera smarta och innovativa lösningar som underlättar i vardagen, till exempel ultrasnabba uppvärmningar. Ta en titt i Bygghemmas sortiment online för att se vilka Singer produkter vi erbjuder.