Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Batteri & laddare

Batteri & laddare för elverktyg

Filtrera

171kr
6115kr
171
171
6115
6115

Visa endast kampanjartiklar

(11)

aeg powertools

(5)

al-ko

(4)

black+decker

(2)

bosch power tools

(9)

dewalt

(20)

einhell

(21)

hikoki power tools

(22)

honda

(1)

husqvarna

(2)

makita

(20)

malmbergs

(2)

mareld

(11)

novus

(1)

proxxon

(3)

rapid

(1)

steinel

(3)

worx

(3)

Batteri

(56)

Batterikit

(11)

Batteri & Laddare

(2)

Laddare

(19)

Batteriladdare

(17)

Batteri/Laddare

(3)

Batteripack

(6)

Batteripaket

(4)

USD Laddadapter

(1)

Adapter

(2)

Laddstation

(1)

Endast snabbleverans

(68)

3,6

(2)

7,2

(1)

10,8

(4)

12,0

(10)

14,4

(2)

18,0

(67)

20,0

(2)

36,0

(10)

54,0

(4)

230,0

(3)

240,0

(1)

Sortera

130 Produkter

Batterikit Einhell 18V 2,5Ah

Batterikit Einhell 18V 2,5Ah

399 kr

Kampanj

tom 31/7

Batterikit Einhell 18V 2x3Ah

Batterikit Einhell 18V 2x3Ah

799 kr

Kampanj

tom 31/7

Batterikit Einhell 18V 5,2Ah

Batterikit Einhell 18V 5,2Ah

899 kr

Kampanj

tom 31/7

Laddare Einhell 18V 4A Quattro

Laddare Einhell 18V 4A Quattro

999 kr

Kampanj

tom 31/7

Du har sett 36 av 130 produkter
1 av 4

Vanliga frågor om

Hur väljer jag rätt batteri till mitt elverktyg?
Kan jag ladda batteriet till mitt elverktyg i vilken laddare som helst?
Bör jag ha ett extrabatteri i reserv?

Alla seriösa hantverkare eller entusiastiska hemmafixare har säkerligen investerat i en bra uppsättning batteridrivna verktyg. Fördelarna med att använda verktyg som du kan ladda upp är många. Större verktyg blir lättare att manövrera utan att ha en sladd att ta hänsyn till, och de går också lite tystare än bensindrivna verktyg. Om du är mitt uppe i ett projekt där du använder dina verktyg mycket ska du alltid ha ett uppladdat batteri i reserv för att slippa avbryta arbetsgången och vänta på laddningen. Börjar dina batterier bli slitna köper du nya batterier online på Bygghemma där du hittar de bästa priserna.

Rätt batteri för rätt maskin

Det är egentligen ingen svår sak att köpa batterier till dina verktyg online. Det du behöver veta är grundläggande saker som storlek, märke, spänning och kapacitet. Allt detta står noterat på det batteri som du redan har i din maskin, och varje produktsida på Bygghemma har noggrann information om de olika batterierna. Kanske ska du till och med uppgradera ditt uppladdningsbara batteri till ett som går att ladda trådlöst? Med trådlös laddning kan du jobba med ett enda batteri som laddas automatiskt när det behövs. Ett bra batteri är står också emot tidens slitage, damm och fukt och kan operera i många år framöver. Nya batterier förlänger livstiden på dina verktyg.

Bättre pris på Bygghemma

Bygghemma har gjort det enkelt att köpa batterier till dina verktyg via nätet. Du hittar all information du behöver på produktsidorna och skulle du ha några frågor är det bara att kontakta kundtjänst. Surfa in på Bygghemma.se för att hitta nya batterier av många olika sorter till dina elverktyg, alltid till bättre priser. Ta dig an nästa projekt med full kraft.

Laddare

Både hantverkare och hemmafixare har antagligen skaffat flotta batteridrivna verktyg. Deras batterier behöver då och då laddas och vad är mer irriterande att behöva avbryta mitt i byggandet eftersom en maskin fått slut på batteri? Har du ett reservbatteri i laddaren är det enkelt att snabbt byta och sedan fortsätta med bygget. Om du köper en laddare online kan du vara säker på att den håller hög kvalitet och verkligen laddar det batteri du behöver ha laddat. Laddarna finns i flera olika modeller och varianter. Ibland kan man finna paket med både laddare och batterier vilket kan vara mycket bra.

Så använder du din batteriladdare

En 18V snabbladdare ska passa för lithium-Ion och NiCad och du bör kräva att den laddar ett batteri fullt på en timme. Vanligtvis har den en lampa som visar om batteriet laddat och om det är fullt eller ej. När du köper din laddare bör den vara av samma märke som dina verktyg för att säkerställa att de är kompatibla. En del är möjliga att montera på väggen, vilket kan vara väldigt smidigt. När laddaren ska användas ansluts den till vägguttaget på lämpligt sätt. Sedan placeras batteriet i laddaren. När en eventuell laddningsindikatorlampa lyser, eller slocknat, tar man ur batteriet ur laddaren och tar bort laddaren från vägguttaget. Vissa av dessa laddare kan sitta ständigt anslutna till batteri och vägguttag för att batteriet alltid ska vara i toppform.

Finns din laddare här

Hos oss Bygghemma.se är det enkelt att köpa laddare till sina batteridrivna verktyg. På produkternas sidor hittar du all nödvändig information och dessutom kan du enkelt jämföra flera produkter med varandra. Om du får några frågor kan du enkelt kontakta vår kundtjänst. Besök oss idag för att hitta din nya laddare som ser till att dina batterier alltid är i toppform för krävande arbete.