Falstång

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Behöver du böja plåt? Då är en falstång det rätta verktyget för dig. Produkterna i den här kategorin används vid plåtarbeten. Falstänger finns i såväl vinklade som raka varianter. Handtagen är ergonomiskt utformade för att ligga skönt och säkert i handen.

Ett användbart verktyg vid plåtarbeten

En falstång får du stor nytta av både i hemmet och i garaget. Det är ett perfekt verktyg när du exempelvis ska vika fönsterbleck. Den här typen av verktyg är även mycket användbart vid diverse karosseriarbeten. Skänklarna är ofta plastklädda så att du får ett säkert grepp. Du som ofta arbetar med plåt har nytta av en uppsättning med falstänger i olika storlekar och med olika lutning.

Vill du vika upp en falsning? Med en falstång i verktygslådan är du väl utrustad för såväl mindre som större renoveringsjobb som innefattar plåt. Här hittar du falstänger från ledande tillverkare till riktigt bra priser. Om du har frågor om produkterna i vårt utbud är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.