Håltång

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

En håltång kan användas till flera olika saker och blir snabbt en bra vän hemma, i stallet eller i garaget. I vårt utbud finns tänger som gör hål i många material och där tången dessutom har flera stansar i olika storlekar.

Håltång för extra hål

En håltång är lätt att sköta. Blir den smutsig är det lätt att torka av den med fuktigt papper och dessa tänger kan användas för att göra hål i de allra flesta material. Behövs ett extra hål i skärpet, plåten eller hästens utrustning är det bara att ta fram tången, välja rätt storlek på stansen och sedan trycka hål i materialet. Enkelt och smidigt.

En håltång är en bra och billig investering som snabbt löser problem där det är för få eller inga hål. Nu slipper du stå med sylar eller spik och hammare och försöka skapa ett hål på rätt ställe och med en tång med vassa hålstansar, kan du med precision göra hål i precis den storlek du behöver.